Opptur uten Tom Cruise i salen

Katie Holmes hylles etter premiere på teaterstykket «Dead Accounts». Se video!

SEOGHØR.NO: Etter sjokk-skilsmissen med Tom Cruise (50) i sommer, har Katie Holmes (34) gått igjennom en totalforvandling.

Fra å være en skjør og usikker dame, utstråler den vakre skuespillerinnen nå selvsikkerhet, og da hun torsdag denne uken hadde premiere på teaterforestillingen «Dead Accounts» i New York høstet 34-åringen stående applaus for sin rolletolkning.

I tillegg til å være travelt opptatt på scenen for tiden, fokuserer Katie på å være en bra mor og en god rollemodell for sin lille datter Suri (6), som hun har sammen med eksmannen.

Til tross for at de to har skilt seg i rekordfart etter seks års ekteskap, har de blitt enige om å dele på omsorgen for datteren.

HER KAN DU SE DENNE UKENS SEOGHØR.NO WEEKEND-TV

Nylig feiret derfor Suri den amerikanske høytiden Thanksgiving sammen med pappa Tom i Storbritannia, mens mamma Katie var sammen med sin familie i Ohio.

Men i julehøytiden kan ingen ta fra 34-åringen samværet med datteren, og sammen skal de feire jul med Kates foreldre og søsken.

- Katie og Tom er fokuserte på Suri, og som en del av deres skilsmisseavtale vil Suri tilbringe julen med Katie. De prøver å være vennskapelige og Tom vil få se Suri i romjulen, men på julaften vil Suri være med Katie og hennes familie, har en kilde tidligere uttalt til MailOnline.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her
 
Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255
 
Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på 2255@shf.no, ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.
 
LES OGSÅ: Katie Holmes sovnet på t-banen med Suri på fanget