Melania Trump:

- Opptrer som hun sitter i fengsel

Amerikansk ekspert kaller landets avtroppende førstedame for «patetisk».

KONSPIRASJONER: Spekulasjonene om hva Melania Trump kommer til å gjøre når ektemannens presidentperiode er over, er mange. Foto: Andrew Caballero-Reynolds/ AFP/ NTB
KONSPIRASJONER: Spekulasjonene om hva Melania Trump kommer til å gjøre når ektemannens presidentperiode er over, er mange. Foto: Andrew Caballero-Reynolds/ AFP/ NTB Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det har i det siste blitt spekulert heftig på om Melania Trump (50) kommer til å skille seg fra Donald Trump (74), når han trer av som president i januar. Eksperter har øynene klistret til førstedamen, og man kan faktisk satse penger hos bettingselskaper om hvorvidt hun kommer til å skille seg eller ei.

Gjennom Trumps presidentperiode har flere bitt seg merke i hvor annerledes Melania er fra tidligere førstedamer - som Michelle Obama (56) og Hillary Clinton (73) - for å nevne noen. Dette fordi hun har stått mer i skyggen av ektemannen, og ikke gjort seg særlig bemerket på noen egne områder.

Det er også ventet at USAs neste førstedame, Jill Biden (69), vil involvere seg en god del mer enn forgjengeren.

At hun i tillegg har nektet å holde Donald Trump i hånden ved en rekke anledninger, har også satt fyr på ryktene om at hun egentlig ikke trives i ekteskapet. En ekspert Dagbladet har vært i kontakt med torsdag, går så langt som å mene at Melania opptrer som en fengselsfugl.

- Patetisk figur

Som nevnt har flere eksperter fulgt med på førstedamen, deriblant professor i statsvitenskap ved Rutgers University, Ross Baker. Han sier til Dagbladet at han ikke kommer på noen områder Melania Trump blir assosiert med etter disse fire årene, og omtaler førstedamen som «patetisk».

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer