TILBAKE I NORGE: I forrige uke avslørte VG at Omer Bhatti er tilbake hos sin norske familie etter å ha sørget med Jackson-familien i USA i over to måneder. Foto: All Over Press
TILBAKE I NORGE: I forrige uke avslørte VG at Omer Bhatti er tilbake hos sin norske familie etter å ha sørget med Jackson-familien i USA i over to måneder. Foto: All Over PressVis mer

Opptrer på hyllestkonserten?

Jermaine Jackson antyder at norske Omer kommer til å oppre i Wien.

SEHER.NO: Etter at norske Omer Bhatti (25) ble observert på første rad med Jackson-familien under Michael Jacksons minnestund, oppsto det en massiv rykteflom om at han er Michael Jacksons ukjente sønn.

Både britiske, amerikanske og skandinaviske medier kastet seg på saken om Holmlia-guttens opphav.

Nå setter imidlertid Michaels bror, Jermaine Jackson (54), endelig en stopper for alle ryktene, og benekter at Omer er Michaels sønn.

- Nei, det er han ikke. Men han er en svært god danser, og han kommer til Wien, sier han til VG, som møtte poplegendens bror i Berlin.

Dermed antyder Michaels storebror at Omer Bhatti kommer til å opptre under den gigantiske Jackson-hyllesten som finner sted i Wien den 26. september.

Bhatti og familien har holdt en lav profil etter Michael Jacksons dødfall, og i forrige uke kunne VG avsløre at 25-åringen er tilbake i Oslo etter å ha sørget med Jackson-familien i USA i over to måneder.

Nå gjenstår det å se om Bhatti dukker opp under hyllestkonserten i den østerriske hovedstaden, hvor det er ventet flere profilerte, internasjonale stjerner.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ:
Her er Jacksons ukjente låt