SLØV: Winehouse virket veldig sløv under sin opptreden. Foto: All Over Press
SLØV: Winehouse virket veldig sløv under sin opptreden. Foto: All Over PressVis mer

Opptrådde for familien

Amy Winehouse sier hun kun opptrådde for familiens skyld under MTV Europe Music Awards.

SEHER.NO: Endelig har skandaleartist Amy Winehouse (23) snakket ut om sin oppsiktsvekkende opptreden under MTV Europe Music Awards forrige torsdag, skriver nyhetsbyrået Ananova.


Popstjernen, som nylig ble narkotatt i Bergen, har tidligere sagt at årsaken til hennes relativt elendige opptreden var at hun var helt utkjørt.

Winehouse var oppe på scenen to ganger, da hun mottok prisen "Artists Choice" og da hun sang låten "Back to black". Både gangene sjokkerte hun med sin dårlige oppførsel.

Nå legger altså Winehouse skylden for opptredenen under MTV-showet på familien, og påstår at den eneste grunnen til at hun valgte å delta var den at hun ønsket å gjøre familien lykkelig.


- Jeg orker og gidder liksom ikke å opptre, men familien min elsker denne typen prisutdelingshow og det å se meg der, så jeg gjør det egentlig mest for dem.


Derfor valgte hun å opptre, til tross for at hun var utslitt.


- Jeg er helt utslitt etter mine egne turneer i Europa og var hjemme i London og slappet av da de ringte og spurte om jeg kunne opptre under MTV showet. Familien min er så viktig for meg at jeg sa ja til å gjennomføre det, skal popstjernen ha uttalt.


LES OGSÅ: - Amy kan bli tiltalt