Opptak utenom det vanlige

Skulle det dukke opp flere lik, så er det bare å ringe...

KUL FYR: Eminem fremstår som en robust og sterk fyr, men denne opplevelsen må ha gjort et inntrykk på han.. Foto: All Over Press
KUL FYR: Eminem fremstår som en robust og sterk fyr, men denne opplevelsen må ha gjort et inntrykk på han.. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEHER.NO: For da Eminem (34) gjorde opptak til sin siste musikkvideo "Smack That" på et hotell i Los Angeles, ble det liket av en mann funnet. Liket ble funnet i etasjen under der hvor rapperene holdt til. Akkurat det samme opplevde gjengen fra CSI under et TV-opptak.


Eminem, som tidligere har truet mye i sine tidligere låter, sier selv at han ikke skal ha noe med liket som dukket opp etter innspillingen.


Akon, som også er med i musikkvideoen, klarte ikke helt å holde maska som den kule rapperen han er...


- Jeg tenkte "wow", et ekte lik, sier han.


Han mente at dette måtte være prikken over i'en etter en ellers ekkel helg..


- Det skjedde merkelige ting på hotellet hele helgen, jeg tror det er hjemsøkt eller noe. Det var veldig mørkt og dystert der, sier han.


Og om dette er en opplevelse i seg selv å huske lenge for rapperne, er det i følge Akon, andre hendelser kompisen Eminem vil huske best.


I musikkvideoen hadde Eminem nemlig flere Playboy-modeller, og han skal visstnok ha funnet tonen med Hugh Hefners kone, eller i alle fall en av dem..


Så da kan det hende Eminem også i fremtiden blir hjemsøkt., av Hugh Hefner..


LES OGSÅ:  Lei av "hanky panky"

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer