OPPSØKTE HJELP: I søndagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» ble det klart at Siri Kristiansen trakk seg fra konkurransen. NRK-profilen, her sammen med programleder Tom Stiansen, oppsøkte psykolog i etterkant. Foto: Vegard Breie/ Discovery Networks Norway
OPPSØKTE HJELP: I søndagens episode av «71 grader nord - Norges tøffeste kjendis» ble det klart at Siri Kristiansen trakk seg fra konkurransen. NRK-profilen, her sammen med programleder Tom Stiansen, oppsøkte psykolog i etterkant. Foto: Vegard Breie/ Discovery Networks NorwayVis mer

Oppsøkte psykolog etter at hun trakk seg fra «71° nord»

Utfordringene i reality-konkurransen ble for tøffe å takle for NRK-profil Siri Kristiansen.

SEOGHØR.NO: Den nye sesongen av TVNorge-programmet «71° nord - Norges tøffeste kjendis» er så vidt i gang, men allerede nå har to av deltakerne trukket seg fra konkurransen.

Søndag avslørte VG at NRK-profilen Siri Kristiansen (37) trakk seg i årets andre episode, etter at MGP-aktuelle Agnete Johnsen (21) kastet inn håndkleet i sesongpremieren.

At deltakelsen i realityprogrammet ble tøff for Kristiansen, var også tema i «God kveld Norge» på TV 2 lørdag. Der avslørte «Rådet»-programlederen at hun oppsøkte psykolog etter innspillingen.

- Det tøffeste mentale for meg, det er å føle at man ikke har muligheten til å si stopp. 

- Man blir hysterisk. Da kommer det indre monsteret bare ut og det har man ikke hilst på før, så det var ikke noe hyggelig møte. Jeg håper det blir lenge til neste gang, minnes Kristiansen om deltakelsen overfor TV 2.

Saken fortsetter under bildet.

FIKK PANIKK: Siri Kristiansen syntes det verste var at hun ikke kunne sette på nødbremsen underveis, for eksempel når hun og de andre deltakerne padlet kajakk.  Foto: Bård Basberg/ Discovery Networks Norway
FIKK PANIKK: Siri Kristiansen syntes det verste var at hun ikke kunne sette på nødbremsen underveis, for eksempel når hun og de andre deltakerne padlet kajakk. Foto: Bård Basberg/ Discovery Networks Norway Vis mer

Fikk psykolog-hjelp

Komikeren og programlederen forteller at selv aktiviteter hun hadde vært borti før, som det å padle kajakk, var noe hun opplevde som skremmende i TVNorge-produksjonen.

I ettertid har 37-åringen altså fått hjelp til å bearbeide opplevelsene og de psykiske utfordringene reality-deltakelsen førte med seg:

- Jeg har gått masse til psykolog etterpå, vi har funnet ut av de greiene der, altså. Han sa at jeg ikke hadde noe i «71° nord» å gjøre, sier Kristiansen lattermildt til TV 2 i dag.

Saken fortsetter under bildet.

TO HAR TRUKKET SEG: Både Siri Kristiansen (bak t.v) og Agnete Johnsen (midten foran) syntes TVNorge-programmet ble for tøft. Her med (f.v) Anders Jacobsen, Cathrine Larsåsen, Hans Petter Buraas, Jonas Kinge Bergland, Thomas Ulsrud og Ann Kristin Flatland. Foran f.v: Erlend Elias og Kristin Størmer Steira. Foto: Matti Bernitz/ Discovery Networks Norway
TO HAR TRUKKET SEG: Både Siri Kristiansen (bak t.v) og Agnete Johnsen (midten foran) syntes TVNorge-programmet ble for tøft. Her med (f.v) Anders Jacobsen, Cathrine Larsåsen, Hans Petter Buraas, Jonas Kinge Bergland, Thomas Ulsrud og Ann Kristin Flatland. Foran f.v: Erlend Elias og Kristin Størmer Steira. Foto: Matti Bernitz/ Discovery Networks Norway Vis mer

Tøffe utfordringer

Siri Kristiansen og Agnete Johnsen er langt ifra de første kjendisene som har gått på en smell i «71° nord - Norges tøffeste kjendis».

I fjorårets sesong kunne TV-seerne se Aylar Lie (32) få panikk i fjellveggen og bli totalt utslitt av de fysiske påkjenningene.

- Hadde jeg ikke hatt mensen ville jeg trodd jeg var gravid så mye som jeg spøy på den turen. Alle hadde tunge sekker, men alle bar ikke MAKSIMALT i forhold til hva de klarte, sa Lie til Seoghør.no den gang.

Tidligere har artist Christian Ingebrigtsen (39) fortalt at han fikk dødsangst mens han deltok i den krevende TV-konkurransen.

- Jeg var ordentlig redd for at jeg ikke kom til å våkne opp igjen. Jeg hadde fryst så mye i teltet, også skulle vi opp 1800 høydemeter på en isbre for å sove. Vi var så kalde. Jeg tenkte: «Dette kommer ikke til å gå, jeg kommer ikke til å våkne her oppe», sa han til Seoghør.no i 2012.

Nedenfor kan du få et gjensyn med flere dramatiske øyeblikk fra «71° nord - Norges tøffeste kjendis»:

«71° nord - Norges tøffeste kjendis» sendes på TVNorge søndager klokken 20.00.

LES OGSÅ: Her går alt galt for Kris Jenner

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.