Oppsøkt av ukjent kvinne

- Det er jaggu ikke hverdagskost her, sier «Jakten på kjærligheten»-Anders.

OVERRASKENDE BESØK: Anders Ueland fikk besøk av en ukjent kvinne på gården, etter at han stilte opp i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2
OVERRASKENDE BESØK: Anders Ueland fikk besøk av en ukjent kvinne på gården, etter at han stilte opp i «Jakten på kjærligheten» på TV 2. Foto: TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Bonden Anders Ueland (31) fikk over hundre frierbrev da han stilte opp i det første programmet av årets «Jakten på kjærligheten», men også etter at han valgte ut hvem han ville satse på i programmet, har henvendelsene fortsatt å strømme inn.

- Telefonen ringer, SMS-er tikker inn og Facebook fyller seg opp med meldinger fra jenter som vil ha kontakt. Det hele føles jo helt surrealistisk og helt vilt, men det er stort sett veldig moro, sier han til Her og Nå.

En ukjent kvinne overrasket imidlertid Ueland stort da hun uanmeldt dukket opp utenfor hans hjem med et frierbrev.

- Sent en kveld rundt midnatt ringte det på døren, noe som i utgangspunktet er litt uvanlig på disse trakter. Jeg sto opp og åpnet, og der sto en fremmed dame og ville gi meg et brev. Det er jaggu ikke hverdagskost her.

- Jeg ble helt satt ut av det, og visste ikke hva jeg skulle si. Jeg valgte ikke henne for å si det sånn, sier han til Her og Nå.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Glad jeg slapp å velge

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer