Lori Loughlin:

- Opprørt og ekstremt sint

Skuespilleren synes visst ikke noe om påtalemyndighetens siste trekk.

RASENDE: Lori Loughlin synes ikke noe om at hun blir «skremt» av påtalemyndigheten, forteller en kilde til Us Weekly. Datteren skal være hysterisk etter at bilder av henne på en romaskin ble offentliggjort forrige uke. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Lori Loughlin synes ikke noe om at hun blir «skremt» av påtalemyndigheten, forteller en kilde til Us Weekly. Datteren skal være hysterisk etter at bilder av henne på en romaskin ble offentliggjort forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Full House»-stjernen Lori Loughlin (55) har det siste året stått midt i en skandale - etter at hun i mars i fjor var blant foreldrene som ble siktet for å ha bestukket eliteuniversiteter for å sikre barna sine en skoleplass.

Loughlin og ektemannen Mossimo Giannulli (56) har hele tiden hevdet sin uskyld, men stadig dukker det opp nye detaljer som kan felle dem.

I februar offentliggjorde påtalemyndigheten søknaden som Louglin sendte inn på vegne av datteren Olivia Jade (20), og forrige uke kom det flere detaljer.

Da ble det nemlig offentliggjort bilder av parets to døtre, Olivia Jade og Isabella Rose (21), der de trener på en innendørs romaskin. Dermed spekuleres det nå på om Loughlin og Giannulli kan ha bedt døtrene om å stille opp på bildene for å ytterligere forfalske søknaden til universitetet.

Louglin er «opprørt og ekstrem sint» etter at påtalemyndigheten nå har delt bildene. Det skriver Us Weekly.

- Aldri sendt inn

Overfor nettstedet forteller en kilde at de ovennevnte bildene aldri ble sendt inn som del av en søknad.

- Bildene er åpenbart ekstremt kontroversielle, ment for å skremme Lori fordi hun nektet å ta en «plea deal» (den siktede får mildere straff mot at han eller hun erklærer seg skyldig, journ.anm.). Bildene ble aldri sendt inn til USC (University of Southern California, journ.anm.) som en del av søknaden, sier kilden.

HEVDER SIN USKYLD: Loughlin og ektemannen nekter for å ha gjort noe ulovlig for å få døtrene inn på eliteskolen. Foto: NTB Scanpix
HEVDER SIN USKYLD: Loughlin og ektemannen nekter for å ha gjort noe ulovlig for å få døtrene inn på eliteskolen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Kilden legger til at Loughlins advokater vil forklare situasjonen.

- Hun vil ikke bli mobbet eller skremt av påtalemyndigheten, og mener juryen vil se det, sier kilden.

Den såkalte universitetsskandalen har til nå altså pågått i over et år for Loughlin, ektemannen og døtrene. I ettertid av siktelsen mistet både Loughlin og døtrene inntektskilder, og omdømmet deres er også skadet.

Om de to kjendisdøtrene visste om foreldrenes angivelige juks er ikke kjent, men tidligere har kilder sagt at jentene er rasende på foreldrene og flaue på egne vegne.

SE TV: En video som ble tatt i Stockholm, skal vise Rakim Mayers, bedre kjent som «Asap Rocky» gå til angrep på en mann på gata. Reporter: Emilie Rydning. Video: @asaprocky og NTB Scanpix Vis mer

- Hysterisk

Sakte men sikkert har imidlertid Olivia Jade begynt å finne tilbake til alt hun drev med før skandalen var et faktum - og returnert til både Instagram og YouTube, der hun som følge av saken mistet sponsorer og samarbeidspartnere.

Nå som bildene av henne på en romaskin er blitt offentliggjort, er 21-åringen derimot helt «hysterisk», sier Us Weeklys kilde.

- HYSTERISK: Olivia Jade var ikke forberedt på at bildene av henne på en romaskin skulle nå offentligheten, sier en kilde. Foto: NTB Scanpix
- HYSTERISK: Olivia Jade var ikke forberedt på at bildene av henne på en romaskin skulle nå offentligheten, sier en kilde. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Hun hadde sakte, men sikkert begynt å bygge opp omdømmet sitt igjen, forteller kilden, og legger til at familien forventet at bildene ville bli presentert i en rettssak - men ikke i offentligheten og i pressen i forkant.

- Forventningen var at bildene skulle bli brukt som bevis i rettssaken. Og i den konteksten ville Olivia Jade hatt et passende svar.

Flere siktelser

Loughlin og ektemannen står nå siktet på flere punkter. Først ble ekteparet siktet for konspirasjon for å begå svindel, ettersom de skal ha betalt 500 000 amerikanske dollar for å få døtrene sikret en skoleplass.

Dette skal de ha gjort ved å få døtrene inn på rolaget, noe som ga dem en automatisk plass ved skolen. Det er ikke noe som tilsier at døtrene har erfaring fra roing - til tross for at dette er blitt oppført i søknaden skolen har fått.

I april i fjor ble siktelsen utvidet til å innebære hvitvasking, og i oktober ble de også tiltalt for å ha inngått et forbund om å bestikke offentlige tjenestemenn. Duoen nekter for alt.

SMIL: Flere Hollywood-kjendiser har vært nødt til å smile pent til kameraet på politistasjonen etter diverse ulovlige handlinger opp gjennom årene. Vi ser på våre favoritter. Vis mer

LES OGSÅ: Nye bilder vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer