Lori Loughlin:

- Opprørt og ekstremt sint

Skuespilleren synes visst ikke noe om påtalemyndighetens siste trekk.

RASENDE: Lori Loughlin synes ikke noe om at hun blir «skremt» av påtalemyndigheten, forteller en kilde til Us Weekly. Datteren skal være hysterisk etter at bilder av henne på en romaskin ble offentliggjort forrige uke. Foto: NTB Scanpix
RASENDE: Lori Loughlin synes ikke noe om at hun blir «skremt» av påtalemyndigheten, forteller en kilde til Us Weekly. Datteren skal være hysterisk etter at bilder av henne på en romaskin ble offentliggjort forrige uke. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

«Full House»-stjernen Lori Loughlin (55) har det siste året stått midt i en skandale - etter at hun i mars i fjor var blant foreldrene som ble siktet for å ha bestukket eliteuniversiteter for å sikre barna sine en skoleplass.

Loughlin og ektemannen Mossimo Giannulli (56) har hele tiden hevdet sin uskyld, men stadig dukker det opp nye detaljer som kan felle dem.

I februar offentliggjorde påtalemyndigheten søknaden som Louglin sendte inn på vegne av datteren Olivia Jade (20), og forrige uke kom det flere detaljer.

Da ble det nemlig offentliggjort bilder av parets to døtre, Olivia Jade og Isabella Rose (21), der de trener på en innendørs romaskin. Dermed spekuleres det nå på om Loughlin og Giannulli kan ha bedt døtrene om å stille opp på bildene for å ytterligere forfalske søknaden til universitetet.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er arkivert, hvis du ønsker å lese denne så må du logge deg inn med en aID konto først.

Det koster ingenting, men det hjelper oss med å tilby deg en bedre leseropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer