Atle Pettersen og Stian Blipp:

- Oppriktig bekymret

Innspillingen ble ikke helt slik artisten hadde sett for seg.

FIKK PANIKK: Atle Pettersen blir å se i det nye programmet til komiker Stian Blipp. Det gikk imidlertid ikke helt som Pettersen hadde sett for seg. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
FIKK PANIKK: Atle Pettersen blir å se i det nye programmet til komiker Stian Blipp. Det gikk imidlertid ikke helt som Pettersen hadde sett for seg. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Stian Blipp (32) er en av Norges mest kjente TV-profiler, og har den siste tiden vært åpen om at han i sommer gikk på en smell - både fysisk og psykisk.

- Jeg ble deprimert, kunne han fortelle da han gjestet «Lindmo» tidligere november.

Ikke lenge etter kom beskjeden om at han avlyser alle planlagte show i Oslo og Bergen før jul, da han etter smellen har blitt sykemeldt.

I desember vil han imidlertid dukke opp i et helt nytt prosjekt. Blipp har nemlig produsert en såkalt «pranking»-serie med navn «The Spice of Life». I serien går han inn for å lure andre, og konseptet kan minne litt om MTV-suksessen «Punk'd».

HJEM TIL JUL: Stian Blipp var å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sa han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

Lurte Atle Pettersen

Blipp er ikke fremmed for komisjangeren, og i podkasten «Kontoret med Oskar Westerlin» kan han fortelle at han begynte med standup da han var 17 år. Derfor kommer det ikke som en overraskelse at han klarer å komme opp med morsomme stunts i det kommende programmet.

Blipp røper blant annet at han lurte artist Atle Pettersen (33) i programmet. I podkasten forklarer Blipp at han fortalte Pettersen at han skulle være med å spille inn en norsk versjon av «Carpool Karaoke», et program der verten kjører rundt med kjendiser og synger og prater.

ULYKKESFUGL: Det gikk ikke helt som planlagt da Atle Pettersen skulle ta et bad i jacuzzien på bryllupsnatten sin. Vis mer

Pettersen skal imidlertid ha fått en mindre hyggelig opplevelse enn lovet. Blipp lot nemlig som at han ble tatt i rutinekontroll og fikk artisten til å tro at de stakk fra politiet.

LURT TRILL RUNDT: Atle Pettersen fikk seg en uventet overraskelse i Stian Blipps kommende program. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
LURT TRILL RUNDT: Atle Pettersen fikk seg en uventet overraskelse i Stian Blipps kommende program. Her avbildet ved en annen anledning. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer

- Jeg fikk litt panikk

Overfor Se og Hør røper Pettersen mer om hendelsen, og legger ikke skjul på at han ble både skremt og forvirret.

- Jeg trodde at vi lagde «Carpool Karaoke», men så ble vi stoppet i en rutinekontroll og Stian prøvde å stikke fra politiet. Jeg fikk litt panikk, for jeg skjønte ikke helt hva som skjedde, innrømmer artisten.

Pettersen utdyper at han tenkte at Blipp «hadde mistet det helt»:

- I hvert fall når han vrengte på rattet og skulle kjøre fra politiet, men alt skjedde så fort at man ikke rakk å tenke. Jeg ble oppriktig bekymret for Stian flere ganger under innspillingen.

TROR IKKE DET HAN HØRER: Atle Pettersen og Marte Bratberg deltok i «Drømmehytta». Der fortalte Marte om en av sine svake sider. Video: TV 2 Vis mer

Dårlig samvittighet

I podkasten poengterer Blipp at han og artisten kjenner hverandre godt. Derfor skal Pettersen ha fått ekstra dårlig samvittighet da Blipp lot som om han hadde havnet på feilspor.

- Jeg begynte jo å tenke sånn: «Yes, nå skal han i fengsel». Så jeg begynte å lage en liten plan for hvordan jeg skulle klare å ta meg av familien hans og sørge for at de fikk det bra. Det er utrolig rart hva man rekker å tenke, forteller Pettersen til Se og Hør.

Han ble naturligvis litt sur da Blipp røpet at det hele var en spøk:

- Jeg synes det var veldig dårlig gjort å lure meg på den måten. Med det sagt ble jeg jo veldig lettet og veldig glad da jeg skjønte at det var underholdning og tull - og at han hadde det fint.

KLIPPET BORT: Komiker Jonis Josef forteller om en scene som ble klippet bort da han var med i serien «Med Monsen på villspor». Vis mer

Overfor Se og Hør forklarer Blipp at i og med at Pettersen er en god venn, som vet at han er en skøyer, måtte det lille ekstra til for å lure ham.

- Jeg visste at om jeg skulle lure ham, måtte jeg bokstavelig talt trykke litt på gassen, utdyper Blipp og forsikrer om at det var god stemning mellom dem etter at «pranken» ble kjent.

- Vi stakk rett videre etter «pranken» og hadde en gøy kveld sammen på fest. Jeg titter derimot fremdeles over skulderen i påvente av hevn.

RASER: Milliardær raste mot Golden-vits etter «Nytt på Nytt». Video: NRK. Reporter: Emma Dalen. Vis mer

Litt lei

I podkasten virker Blipp spent på premieren av det nye programmet sitt, men innrømmer også at det er sårbart å vise frem noe han har jobbet i et og et halvt år.

Selv om det å skape egne programmer kan virke som en drømmejobb for mange, uttrykker Blipp at han nå har fått litt nok:

- Du spurte meg tidligere om jeg synes det er gøy å lage et eget TV-show. Det er en sånn ting som jeg kjenner at jeg er litt lei … Hvis du er en kreativ person, er det å lage TV-program et helvete, sier han til Westerlin.

Blipp utdyper at det ofte er en lang prosess med flere mennesker som utspilles fra man får en idé, til programmet er ferdig produsert.

SKJULTE MAGEN: I et intervju med Tone Damli fikk vi svar på hva hun hadde skjult for Rød Løper. Video: Nora Skavhaug. Reporter: Kine Falch. Vis mer

LES OGSÅ: Avkrefter ryktene

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer