Oppretter fond

Familien til Jan Werner Danielsen har bestemt at det skal opprettes et minnefond etter sangeren.

FOND: Stiftelsen etter Jan Werner skal hvert år dele ut en pengegave og en plakett til en ung kunstner med et godt talent Foto: Se og Hør Nett
FOND: Stiftelsen etter Jan Werner skal hvert år dele ut en pengegave og en plakett til en ung kunstner med et godt talent Foto: Se og Hør Nett Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
Stiftelsen skal hvert år dele ut en pengegave og en plakett til en ung kunstner med et godt talent, som trenger hjelp i oppstarten av karrieren. Det er for eksempel sangere, musikere, ballettdansere og malekunstner som vil være aktuelle kandidater.

Familien benytter samtidig anledningen til å takke for alle henvendelsene som har kommet etter Jan Werner Danielsens bortgang. Han ble funnet død i sitt eget hjem 29. september.

"Pga. av at vår familie, og andre i vår nærmeste omgangskrets, har fått en helt enorm pågang av omsorg og støtte i de vonde dagene som har vært, og selvfølgelig fortsatt vil vare, ser vi ingen annen mulighet enn å spørre dere om hjelp til å formidle en inderlig takk fra oss alle, til alle der ute, som på så mange måter har vist sin sorg og medfølelse", skriver familien i en melding.

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer