Bridget Moynahan:

- Oppmerksomheten føltes som en trussel

Nysingel og gravid ble TV-stjernen jaget av media.

SÅRBAR TID: Bridget Moynahan var gravid da det ble slutt med Tom Brady i 2006. Da hun fødte deres felles sønn hadde han allerede funnet lykken med supermodellen Gisele Bündchen. Foto: NTB Scanpix
SÅRBAR TID: Bridget Moynahan var gravid da det ble slutt med Tom Brady i 2006. Da hun fødte deres felles sønn hadde han allerede funnet lykken med supermodellen Gisele Bündchen. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Hollywood-stjernen Bridget Moynahan (47), kjent fra «Sex og singelliv» og «Blue Bloods», letter på sløret om en av sine vanskeligste tider i livet.

- Jeg tror de fleste kvinner har opplevd å gå gjennom en episode hvor litt av livsgnisten har blitt fratatt dem for deretter å gjenvinne den igjen, forteller hun til People.

Personlig snakker Moynahan om en svært sårbar periode.

Året var 2007, hun var 36 år gammel og gravid med eks-kjæresten og NFL-proffen Tom Brady (41) - som allerede var i et nytt forhold med supermodellen Gisele Bündchen (38).

Saken fortsetter nedenfor.

Ble jaget av pressen

Selv om Bridget og Tom hadde avsluttet forholdet, bestemte de seg for å beholde barnet, og kort tid etterpå ble Brady kjæreste med Bündchen.

Nyheten vakte - kanskje ikke overraskende - stor oppsikt internasjonalt. Og tabloidpressen jaktet stadig på nye vinklinger rundt det påståtte «trekantdramaet».

- Å gå gjennom det å være gravid og å få barn er utrolig personlige og intime øyeblikk, forteller Moynahan, og fortsetter:

- Jeg hadde biler som fulgte etter meg, og menn som gjemte seg i buskene utenfor huset mitt. Som nybakt mamma ønsker du å beskytte barnet ditt. Denne type oppmerksomhet føltes som en trussel.

Saken fortsetter nedenfor.

Til tross for det noe kompliserte familielivet i starten av sønnens oppvekst, så klarte Bridget å gi Jack en trygg oppvekst utenfor offentlighetens lys sammen med ektemannen Andrew Frankel.

I tillegg føler skuespilleren seg heldig som har klart å samarbeide godt om 11-åringens oppdragelse med eks-kjæresten Tom og hans kone Gisele.

- Tom og jeg ble enige om å oppdra et barn sammen og vi fant oss begge nye partnere som ikke bare har støttet oss i dette, men som også har elsket barnet vårt som om det var deres eget. Jeg tror ikke man kan ønske seg mer enn det. Min sønn er omgitt av kjærlighet, skryter hun til People.

Saken fortsetter nedenfor.

«Ingen ideell situasjon»

I høst åpnet også Gisele seg om den noe spesielle familiesituasjonen hun havnet i da hun forelsket seg i Tom Brady i desember 2006.

Paret ble introdusert via felles venner, og bare to måneder inn i forholdet fant de ut at Bridget var gravid.

- Det var ingen ideell situasjon for noen av oss. Det finnes ingen bruksanvisning som kan forberede deg på noe slikt, fortalte den brasilianske skjønnheten til People i september.

- Men jeg er enormt takknemlig overfor Bridget. Jeg vet at det var vanskelig, og selv kan jeg ikke se for meg et liv uten Jack. Jeg kaller ham bonusbarnet mitt. Han åpnet opp hjertet mitt på måter jeg ikke visste at eksisterte en gang. Jeg forelsket meg fullstendig i ham.

I 2009 giftet Gisele og Tom seg, og selv om paret hadde blitt enige om å vente med å få felles barn i ti år, så gjorde hennes kjærlighet for Jack at hun ønsket å starte familie raskere.

Ti måneder etter bryllupet kom sønnen Benjamin (9) til verden, og tre år senere ble de foreldre til datteren Vivian (6).

Bridget Moynahan giftet seg med forretningsmannen høsten 2015. De har ingen barn sammen.

LES OGSÅ: - Gjør som ektemannen etter skandalen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer