Jennifer Aniston:

Oppløst i tårer over eksmannens babynyhet

Stjernen fikk vite om graviditeten under et intervju.

REAGERTE MED TÅRER: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston skal ha blitt oppløst i tårer da hun fikk nyss om at eksmannen Brad Pitt og Angelina Jolie ventet barn. Foto: NTB scanpix
REAGERTE MED TÅRER: Hollywood-stjernen Jennifer Aniston skal ha blitt oppløst i tårer da hun fikk nyss om at eksmannen Brad Pitt og Angelina Jolie ventet barn. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

Stjerneparet Brad Pitt (55) og Jennifer Aniston (50) var i sin tid et av Hollywoods hotteste par. I 2005 tok imidlertid forholdet slutt, og paret kunngjorde at de skulle skilles etter fem år som mann og kone.

Kort tid etter ble det kjent at Pitt hadde en flørt med skuespillerkollega Angelina Jolie (44), som han spilte mot i actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith».

POPULÆRT PAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005. Her er paret avbildet i 2000. Foto: NTB scanpix
POPULÆRT PAR: Brad Pitt og Jennifer Aniston var gift fra 2000 til 2005. Her er paret avbildet i 2000. Foto: NTB scanpix Vis mer

Dermed begynte ryktene å svirre rundt hvorvidt Hollywoods nye superpar hadde innledet en romanse mens den ene parten fremdeles var gift. Da ovennevnte film ble spilt inn, var nemlig Pitt og Aniston fremdeles mann og kone.

Pitt og Jolie innledet så et forhold, og i starten av 2006 kom det frem at paret ventet barn sammen.

Preget av nyheten

Det er vanskelig å sette seg inn i en situasjon der eksmannen din skal få barn med en ny dame, og det viser seg også at nyheten om graviditeten var drøy kost for Aniston. Det skriver den britiske avisen Mirror.

Aniston prøvde å være sterk etter skilsmissen, men skal ha blitt helt knust da hun fant ut av at Jolie var gravid med Pitts barn i 2006, kun ett år etter skilsmissen.

Brad Pitt og Jennifer Aniston fikk ingen barn sammen, og nettopp det skal være en av grunnene til at sistnevnte ble opprørt over baby-nyheten. I et intervju etter skilsmissen med Vanity Fair, fikk Aniston servert baby-nyheten på et sølvfat, noe som ifølge Mirror skal ha ført til at hun brast i gråt.

GRAVID: I januar 2006 bekreftet representanten til Angelina Jolie at hun var gravid. Kun noen få måneder senere, i mai 2006 kom datteren Shiloh Nouvel til verden. Foto: NTB scanpix
GRAVID: I januar 2006 bekreftet representanten til Angelina Jolie at hun var gravid. Kun noen få måneder senere, i mai 2006 kom datteren Shiloh Nouvel til verden. Foto: NTB scanpix Vis mer

Ryktene om Jolies graviditet skal ha spredd seg som ild i tørt gress, og flere amerikanske medier rapporterte at hun allerede var i slutten av første trimester da nyheten om at en baby var på vei nådde amerikanske medier.

Ifølge Mirror var Jennifer Aniston oppløst i tårer, og klarte ikke snakke under intervjuet med magasinet. Journalisten skal ha notert seg at Hollywood-stjernen bet seg i leppa for å takle nyheten, før hun til slutt ristet på hodet for å indikere at temaet var for sårt å snakke om.

Kristin Hahn, en nær venn av skuespilleren, har tidligere fortalt at det ville bli tøft for Aniston å møte Pitt sammen med barnet.

- Min største frykt er at Jennifer blir nødt til å se dem (Angelina Jolie og Brad Pitt, red.anm.) få en baby sammen, fordi det ville være altfor smertefullt.

I mai 2006 kom parets datter, Shiloh Nouvel (13), til verden.

Vis mer

Upassende

Jennifer Aniston har for øvrig aldri snakket offentlig om hvordan hun opplevde eksmannens nye forhold, men nylig kom det frem nye detaljer.

Aniston skal nemlig ha reagert kraftig da Jolie i årsskiftet 2006/2007 ga et intervju til motemagasinet Vogue, der hun fortalte at hun et par måneder inn i filmingen av «Mr. & Mrs. Smith» begynte å skjønne at hun hadde følelser for motspilleren Brad Pitt.

FLØRT: Brad Pitt og Angelina Jolie skal ha funnet tonen under innspillingen av actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith», som fant sted mens førstnevnte fremdeles var gift med kona gjennom fem år, Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix
FLØRT: Brad Pitt og Angelina Jolie skal ha funnet tonen under innspillingen av actionfilmen «Mr. & Mrs. Smith», som fant sted mens førstnevnte fremdeles var gift med kona gjennom fem år, Jennifer Aniston. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Brad var en stor overraskelse for meg. Jeg tror at det tok et par måneder inn i innspillingen før jeg innså at: «Gud, jeg gleder meg sånn til å dra på jobb», sa Angelina Jolie i det ovennevnte intervjuet.

Mens Pitt skal ha overtalt Aniston om at bruddet mellom dem ikke hadde noe å gjøre med noen andre, tilsa Jolies kommentarer noe annet.

MØTTES PÅ JOBB: Brad Pitt og Angelina Jolie ble offisielt et par i 2005, samme år som førstnevntes skilsmisse fant sted. I 2014 giftet de seg, før de gikk hver til sitt i 2016. Her avbildet sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix
MØTTES PÅ JOBB: Brad Pitt og Angelina Jolie ble offisielt et par i 2005, samme år som førstnevntes skilsmisse fant sted. I 2014 giftet de seg, før de gikk hver til sitt i 2016. Her avbildet sammen i 2007. Foto: NTB Scanpix Vis mer

«Salt»-skuespilleren fortalte også indirekte i intervjuet med Vogue at de to falt for hverandre allerede da:

- Vi ble et slags par. Og det tok en stund, egentlig helt til slutten av innspillingen, før vi innså at det var noe mer enn vi tillot oss å tenke.

KAOTISK: Da Jennifer Aniston gjestet «The Ellen Show» med Ellen DeGeneres, fortalte hun om flyturen til Mexico som ikke gikk helt som planlagt. Vis mer

- Det var ukult

Året etter Jolies Vogue-intervju, stilte Jennifer Aniston opp i et annet intervju, der hun «off record» tok opp det eksmannens nye kjæreste hadde uttalt i intervjuet.

Aniston skal ifølge avisen ha bedt journalisten skru av taleopptakeren, for så å dele sine tanker rundt Jolies kommentarer.

SKILT: Jennifer Aniston skal ikke ha satt pris på Angelina Jolies kommentarer i etterkant av skilsmissen fra Brad Pitt. Her avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix
SKILT: Jennifer Aniston skal ikke ha satt pris på Angelina Jolies kommentarer i etterkant av skilsmissen fra Brad Pitt. Her avbildet i 2008. Foto: NTB Scanpix Vis mer

- Det var ting hun sa som definitivt foregikk på et tidspunkt da jeg ikke visste at noe skjedde. Jeg følte at det var litt upassende, skal Aniston ha fortalt i fortrolighet til journalisten den gang, og fortsatt:

- Alt det om at hun gledet seg til å dra på jobb hver dag? Det var ukult.

LES OGSÅ: - Lady Gaga er knust over å være «den andre kvinnen»

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer