Oppløst i tårer da hun brøt forlovelsen

- Dette er verre enn noen ting de har vært igjennom, mener en kilde om bruddet mellom Sarah Harding og Tom Crane.

SLUTT: - De har alltid hatt et flyktig forhold, men denne gangen er det mye verre. Hvis det til slutt skulle ordne seg for dem, er de nytt til å leve livene deres helt annerledes, sier en kilde pm bruddet mellom Sarah Harding og Tom Crane. Foto: All Over Press
SLUTT: - De har alltid hatt et flyktig forhold, men denne gangen er det mye verre. Hvis det til slutt skulle ordne seg for dem, er de nytt til å leve livene deres helt annerledes, sier en kilde pm bruddet mellom Sarah Harding og Tom Crane. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Girls Aloud-stjernen Sarah Harding (29) har brutt forlovelsen, og forholdet, til sin kjæreste, DJ'en Tom Crane (29). Popstjernen skal ha vært oppløst i tårer da bruddet var et faktum, skriver The Sun.

Paret skulle etter planen gifte seg neste år. Det skjer altså ikke. Istedet er de to tro mot sin kjærlighet til club-livet.

Ifølge den britiske aviisen reiste Harding i forrige uke til Ibiza, der Tom jobber, i håp om å redde forholdet. Etter å ha ankommet partyøya har 29-åringen nektet å ta telefonen i tre lange dager etter den tårevåte seansen der de bestemte seg for å gjøre det slutt.

- Sarah og Tom hadde en stor prat og fortalte hverandre at bryllupet er avlyst. Selv om de har klart å ordne opp i ting tidligere i livet, er dette verre enn noen ting de har vært igjennom tidligere. De har kranglet som hund og katt, sier en ikke-navngitt kilde til The Sun.

Forholdet mellom Sarah og Tom skal ha hanglet nettopp på grunn av at han har vært i Ibiza hele sommeren.

- De har alltid hatt et flyktig forhold, men denne gangen er det mye verre. Hvis det til slutt skulle ordne seg for dem, er de nytt til å leve livene deres helt annerledes - og det kommer ikke til å skje i nærmeste framtid, mener kilden å vite.

Tom Crane fridde til kjæresten Girls Aloud-stjernen på Nyttårsaften i fjor, og fikk et umiddelbart «ja» fra sin kjære.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Her er resultatet av den harde treningen  

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer