AKTUELL: Tidligere i år sa Silje Stang opp jobben i TV 2, til fordel for P4. Men 11. november er det premiere på «Sporløs» på TV 2, med Stang som programleder. Foto: Morten Eik
AKTUELL: Tidligere i år sa Silje Stang opp jobben i TV 2, til fordel for P4. Men 11. november er det premiere på «Sporløs» på TV 2, med Stang som programleder. Foto: Morten EikVis mer

- Opplevelsene har gjort meg til en bedre mor

For programleder Silje Stang ble de nære «Sporløs»-møtene en sterk opplevelse.

SEOGHØR.NO: 11. november er Silje Stang (43) nok en gang å se på skjermen i forbindelse med TV 2-serien «Sporløs».

I programmet hjelper hun mennesker å finne tilbake til sine røtter, og i et intervju med VG forteller 43-åringen at programmet har satt sine spor på henne.

- Alt jeg har opplevd har gitt meg innsikt i noe jeg ikke kunne mye om før, som adopsjon og den lengselen etter å finne noen. Jeg vil også påstå at opplevelsene har gjort meg til en bedre mor. Ofte har vi reist til fattige land hvor foreldrene har vært nødt til å gi bort barna på grunn av økonomi, og det er jo alltid vondt å se. Så jeg har lært meg å sette pris på det jeg har, sier hun til VG.

Silje Stang er gift med Rune Hafskjær, digitaldirektør i P4, og sammen har de datteren Linne på snart åtte år.  

Sjuåringen har vært med mamma på tur under innspillingen av TV-serien - noe 43-åringen har satt ekstra pris på, forklarer hun til VG:

- Jeg tar ikke ting forgitt lengre, og setter mer pris på øyeblikkene jeg har med datteren min. Jeg er mer tålmodig og småting betyr ikke så mye. Jeg orker ikke krangle om klær og hva hun skal ha på seg, prioriteringene mine er annerledes.

Tidligere i år sa Silje Stang opp sin faste stilling i TV 2, og i september gikk hun tilbake til radiojobbing i P4.

Under «Gullruten» i 1999 vant hun folkets pris for programlederrollen i «Mandagsklubben», mens hun i 2003 ble kåret til beste kvinnelige programleder under «Gullruten» for programlederrollen i «Torsdagsklubben».

LES OGSÅ: Kom med baby på scenen

Lik Se og Hør på Facebook

Meld deg på vårt kjendisvarsel! Ønsker du siste nytt om kjendis og underholdning rett i innboksen? Meld deg på vårt kjendisvarsel og få siste nytt rett i innboksen.