Opplevde samlivsbrudd under TV-innspilling

- Det var veldig vemodig. Noe fantastisk var plutselig over, sier Elvira Nikolaisen.

STOR SUKSESS: TV 2 har hatt stor suksess med musikkprogrammet «Hver gang vi møtes» og bekreftet lørdag at allerede har startet jakten på nye artister til en ny sesong med musikkprogrammet. Foto: Scanpix
STOR SUKSESS: TV 2 har hatt stor suksess med musikkprogrammet «Hver gang vi møtes» og bekreftet lørdag at allerede har startet jakten på nye artister til en ny sesong med musikkprogrammet. Foto: Scanpix Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Innspillingen av den populære TV 2-serien «Hver gang vi møtes» var ikke bare preget av musikalske hyllester og sosialt samvær med de andre deltagerne for artisten Elvira Nikolaisen (31).

Til VG sier hun at innnspillingen ble ekstra krevende fordi hun på det tidspunktet gikk igjennom et samlivsbrudd med sin tidligere kjæreste, musikeren Christer Engen.

- Det var veldig vemodig. Noe fantastisk var plutselig over. Men begge måtte komme seg videre. Jeg trengte litt lys, luft og et annet bakteppe for livet. Jeg trengte å forflytte meg for å tenke klart. Men vi er gode venner.

Elvira - som nå bor sammen med sin artistbror Emil i et kollektiv - sier det travle programmet under innspillingen av «Hver gang vi møtes» hjalp henne med å glemme bruddet.

– Jeg hadde det vel kanskje litt tøffere under innspillingen enn hva jeg har nå. Det var fint å flytte fokus til noe som var så surrealistisk, og bare tenke på noe annet enn det som skjedde i privatlivet. «Hver gang vi møtes» handlet om fire timer søvn hver natt og en opplevelse som krevde fullt fokus, sier hun til VG.

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Artister i kø for «Hver gang vi møtes»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer