Øyunn Krogh og Levi Try:

Opplevde marerittet: - Ikke noe koselig

«Sommerhytta»-vinnerne Øyunn Krogh og Levi Try opplevde marerittet.

UHYGGELIG: Det var ikke et hyggelig syn som møtte Levi Try og Øyunn Krogh etter de hadde leid ut "Sommerhytta". Foto: Tore Skaar / Se og Hør
UHYGGELIG: Det var ikke et hyggelig syn som møtte Levi Try og Øyunn Krogh etter de hadde leid ut "Sommerhytta". Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Da Øyunn Krogh (26) og Levi Try (24) vant «Sommerhytta» i 2020 vant de også hytta de hadde bygget.

Paret, som var forholdsvis ferske kjærester da de ble hytteeiere, har tidligere fortalt Se og Hør at det er uaktuelt å selge hytta - men at de ofte leier den ut.

Det har vært stor interesse blant leietakerne, og flere har også vist seg å være fan av TV-programmet. Det er imidlertid ikke alle som er like hyggelige å leie ut til.

Fredag var duoen nemlig gjest i podkasten «Catrin og Steinar redder forholdet», og der kunne de fortelle om en ekkel opplevelse med en av leietakerne.

DISKUSJON: Øyunn Krogh og Levi Try er gald i å diskutere. Video: Se og Hør Vis mer

- Stumpet røyk i sofaen

Try innleder podkasten med å fortelle at han sto opp veldig sent, noe som skyldes en sen kveld dagen i forveien.

- Så bra går det ikke fordi vi har leid ut hytta, og den var rasert av de som leide. De har stumpet røyk i sofaen, gått inne med sko og knust vaser, forklarer han, og legger til at leietakerne også har stjålet mange av tingene deres.

Det var VG som først omtalte saken.

Overfor Se og Hør forteller Try at hendelsen fant sted for et par uker siden. Han beskriver hele utleiesituasjonen som «ikke helt heldig».

- Det var en fyr som leide hytta, og det så ikke ut da jeg kom tilbake. Det var egg på veggene liksom. Det er vanskelig å si helt sikkert, men jeg kan ikke skjønne at dette kunne skje uten at det var med vilje.

- Noen naboer hadde funnet et bilde av Øyunn og meg ute på isen også.

TILBAKE: Tidligere vinnere Levi Try og Øyunn Krogh er tilbake på «Sommerhytta». Video TV 2 Vis mer

Anmeldte

24-åringen forteller at leietaikerne hadde knust både tallerkner, lamper, glass og hodelykter.

- Det var helt merkelig. De hadde stått på.

«Sommerhytta»-vinnerne prøvde imidlertid å gjøre en avtale med leietakerne, slik at de skulle unngå anmeldelse. Det nektet de å være med på.

- Nå er det anmeldt og forsikringen tar skadene. Men det var veldig, veldig frustrerende når det sjedde. Det er kjipt at noen gidder og i det hele tatt har det i seg å rasere noen andre sitt uten å engang prøve å rydde opp. Det var ikke noe koselig.

ÅRETS DELTAKERE: Seersuksessen «Sommerhytta» er tilbake på skjermen i april, og her får du en smakebit på årets seks nye deltakere. Video: TV 2/Rød Løper Vis mer

Paret leier ut hytta ganske ofte, og det er blant annet noen som leier den nå i påsken.

- Det har alltid gått fint, men neste utleie satt litt lengre inne, innrømmer han.

- Men vi får bare håpe at det ser greit ut når vi kommer tilbake. Nå har det jo gått bra stort sett hver eneste gang.

LES OGSÅ: I tårer: - Jeg døde på innsiden

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer