EVIGUNGE: Vidar Lønn-Arnesen og Stein Ingebrigtsen er sammen med Dag Spantell klare for å gå ombord til Da Capo-cruise i mars.  Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og Hør
EVIGUNGE: Vidar Lønn-Arnesen og Stein Ingebrigtsen er sammen med Dag Spantell klare for å gå ombord til Da Capo-cruise i mars. Foto: Oddvar Walle Jensen/Se og HørVis mer

Opplev stjernene på cruise

En slager-parade av dimensjoner på danskebåten. Bli med!

SEOGHØR.NO: Fra mandag 23. mars kan du sette sjøbein og bli med på Da Capo-cruise til København sammen med tre av våre mest folkekjære scenekunstnere.

Vidar Lønn-Arnesen (74) - mannen som er personifiseringen av Da Capo i Norge. I en årrekke en av våre mest avholdte programleder på fjernsyn og radio. Vidar entrer båten sammen med sin faste makker Philip Kruse.

Stein Ingebrigtsen (69) - "Bare du", "Solen skinner alltid der du helst vil være", "Landevei" - Stein går ombord med gitaren og alle sine hitlåter i bagasjen.

Dag Spantell (64) - "Ave Maria", "En helt alminn'lig sang om sommer", "Du er som sendt fra himmelen", "Kjendis-Party" - akkurat som Stein har Dag en masse klassikkere han tar med seg til danskebåten.

Vi håper på en stappfull båt med glade Se og Hør-lesere.

Mer om cruiset finner du her!