Brad Pitt:

Oppklarer Tinder-ryktene

Skuespillerens takketale har vært en snakkis den siste uken.

TINDER: Brad Pitt sa nylig at han måtte oppdatere Tinder-profilen sin. Men er han i det hele tatt på Tinder? Foto: NTB Scanpix
TINDER: Brad Pitt sa nylig at han måtte oppdatere Tinder-profilen sin. Men er han i det hele tatt på Tinder? Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Det er trygt å si at skuespiller Brad Pitt (56) fikk mye oppmerksomhet i kjendispressen verden rundt i dagene etter årets SAG Awards, der han blant annet stakk av med prisen for årets beste mannlige birolle for «Once Upon a Time in Hollywood».

Han ble også avbildet da han møtte på ekskona Jennifer Aniston (50) bak scenen, og fansen gikk amok da bildene nådde de ulike nettavisene.

Pitt er for tiden singel, og mange øynet derfor et håp om at eksparet kan finne tilbake til hverandre. Det virker nemlig som at Pitt er på utkikk etter en kvinne i sitt liv, med tanke på hva han sa i takketalen sin.

BYR PÅ SEG SELV: Jennifer Aniston får mye oppmerksomhet i sosiale medier etter hun deltok under SAG Awards natt til mandag. Video: Rød Løper / NTB scanpix Vis mer

Oppklarer ryktene

Da Pitt mottok den prestisjetunge prisen, sa han følgende fra scenen:

- Dette må jeg skrive på Tinder-profilen min.

Utsagnet gikk ikke upåaktet hen, og de som var til stede i salen reagerte med trampeklapp og latter. Det har også blitt hevdet at datingappen fikk en stor vekst i brukere etter utsagnet, dog det ikke er bekreftet.

Likevel var det nettopp den massive økningen av Tinder-brukere en reporter for Extra påpekte da hun møtte Pitt under den internasjonale filmfestivalen i Santa Barbara nylig.

- Visste du at antallet Tinder-brukere har gått opp som bare det på grunn av deg? spør reporteren.

Pitts svar knuser nok flere fans sitt håp om å «matche» med filmkjekkasen på datingappen:

- Jeg er ikke på Tinder. Jeg er ikke engang sikker på hvordan det funker. Det hørtes bare morsomt ut.

- Jeg er salig naiv

Pitt har blitt koblet til flere kvinner siden han ble skilt fra Angelina Jolie (44) i 2016. Før dette var han altså gift med Aniston, før de to gikk hver til sitt etter fem år sammen i 2005.

Men til tross for at det til stadighet har dukket opp romanserykter rundt 56-åringen, ser det ikke ut til at han har funnet seg noen å slå seg til ro med riktig enda. Derfor er det mange som nå håper at han vil finne tilbake til sin første ekskone igjen.

Jennifer Aniston var på sin side gift med Justin Theroux (48) fra 2015 til 2017, men også hun er nå singel. Da bildene av de to under SAG Awards dukket opp, ble det som sagt et rabalder blant fansen.

GLEDELIG GJENSYN: Pitt og Aniston smilte bredt da de møttes bak scenen. Foto: NTB Scanpix
GLEDELIG GJENSYN: Pitt og Aniston smilte bredt da de møttes bak scenen. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Pitt ser imidlertid ikke ut til å ha lagt merke til alt oppstyret rundt ham.

Denne uken ble han nemlig spurt av Entertainment Tonight hva han synes om de mange reaksjonene fra fansen i dagene etter utdelingen.

- Jeg vet ikke, svarte han, og la til:

- Jeg er salig naiv, og det kommer jeg til å fortsette å være.

LES OGSÅ: Giftering-detalj vekker oppsikt

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer