Tori Spelling:

Oppklarer forvirringen

Stjernens innlegg på Instagram skapte enorme reaksjoner i kommentarfeltet.

BABYBILDE: Tori Spelling delte et Instagram-innlegg 1. april, der det så ut som at hun var gravid. Nå oppklarer hun forvirringen. Foto: Mediapunch / REX / NTB
BABYBILDE: Tori Spelling delte et Instagram-innlegg 1. april, der det så ut som at hun var gravid. Nå oppklarer hun forvirringen. Foto: Mediapunch / REX / NTB Vis mer
Publisert

Det var flere som ble overrasket over Hollywood-stjernen Tori Spellings (47) innlegg på Instagram 1. april. 47-åringen delte et bilde med sine 1,5 millioner følgere - der hun holdt godt rundt det som tilsynelatende så ut som en babymage.

«No. 6» skrev Spelling under bildet.

Siden bildet ble delt 1. april, tolket svært mange bildet som en god, gammeldags aprilsnarr. Skuespillerens bilde klarte imidlertid å sette fyr på kommentarfeltet i løpet av få timer, og mange mente at det var usmakelig av stjernen å eventuelt spøke med graviditet.

Nå oppklarer Spelling endelig forvirringen i et nytt innlegg på Instagram. Der forklarer stjernen at det hele bare var en bløff, og at hun og ektemannen Dean McDermott (54) ikke venter sitt sjette barn.

Stikk til mediene

Hun skriver at innlegget var et stikk til mediene, som umiddelbart begynte å spekulere på om hun nok en gang ventet barn.

«Hver uke spør magasiner og annen presse om jeg er gravid. For å oppklare: nei, jeg er ikke det. Sannheten er at kroppen min ikke ble den samme igjen etter mitt femte barn», skriver Spelling i innlegget.

Hun skriver at spørsmålene om «enda en graviditet» for alvor begynte å komme etter hennes seneste fødsel. 47-åringen beskriver det som tøft at kroppen hennes blir hengt ut offentlig.

«Jeg vet at graviditet er en utrolig velsignelse. Og jeg ville aldri med vilje lage morsomheter av spontanabort eller muligheten til å ikke få barn. Jeg har selv spontanabortert», skriver Spelling.

Fembarnsmoren fortsetter:

«Innlegget mitt var ment for snu det mot pressen, for en gangs skyld. De lager konstant ville og ofte sårende saker om meg, kroppen min og familien min».

Kommentarfeltet til modell og stjernesønn Damian Hurley kokte etter at han la ut dette bildet på sin Instagram-profil. VIDEO: Maria Øren Hansen / Rød løper Vis mer

Sterke reaksjoner

Spellings aprilsnarr skapte, mildt sagt, harme i kommentarfeltet.

«Vent litt. Er dette ekte?» var det en bruker som spurte.

«Dette må jo være en aprilsnarr», skrev en annen.

«Forferdelig dersom dette er en spøk», kommenterte en tredje.

Flere i kommentarfeltet mente det var «tonedøvt og respektløst» av 47-åringen å spøke med at hun venter barn - i og med at mange andre kvinner sliter med å bli gravide i utgangspunktet.

«Tori, jeg trodde at så å si alle visste at det er ufølsomt å spøke med at man er gravid», skrev en bruker, før enda en fulgte opp:

«Jeg håper virkelig ikke at dette er en aprilsnarr. Hvert år må kvinner minnes på at det ikke er noe gøy å spøke med at man er gravid, og det er en stor trigger for dem som sliter med å få det til».

Tori Spelling har de fem barna Liam (14), Stella (12), Hattie (9), Finn (8) og Beau (4) med Dean McDermott. Barna har kommet på løpende bånd siden 2007. McDermott har også sønnen Jack (22) fra et tidligere forhold.

Spelling og McDermott har helt siden de giftet seg i 2006 skapt en rekke overskrifter som par, både når det gjelder egen økonomi, utroskapsrykter og familiekrangler.

LES OGSÅ: - Verden bringer oss sammen

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer