TRYGG: Lille Floyd er trygg og glad i mors armer. Foto: STELLA PICTURES
TRYGG: Lille Floyd er trygg og glad i mors armer. Foto: STELLA PICTURES Vis mer

Oppkalte sønnen etter død ekskjæreste

Navnevalget kommer av den tragiske hendelsen i Miranda Kerrs ungdom.

Publisert
SEHER.NO: Den Australske Modellen Miranda Kerr (28) og skuespiller Orlando Bloom (34) fikk i januar en sønn, og det kommer nå frem at det er en ganske så spesiell grunn til at sønnen fikk mellomnavnet Christopher.

Miranda hadde en gang en kjæreste ved navn Christopher Middlebrook, som tragisk døde i en bilulykke da hun var tenåring.

- Chris og jeg hadde datet i to år. Etter at han døde skrev jeg et brev til ham, hvor jeg forklarte at jeg ville oppkalle mitt første barn etter ham på en eller annen måte, forteller modellmoren til Australias Daily Telegraph.

Det var ikke noe problem for Miranda å ta navneønsket opp med ektemannen Orlando Bloom.

- Jeg fortalte det til Orlando, og det var han som sa at det ville han gladelig gjøre. Orlando er en god mann.

Miranda, som ikke har en nanny, tar Flynn med på jobb og nekter så sterkt å være adskilt fra sin sønn at han sover i sengen til foreldrene sine. Det er tydeligvis ikke noe problem å ha ham i sengen, for Miranda sier nå at søvn ikke lenger er så viktig som før.

- Vi er sammen hele tiden, morgen og kveld, i de ukene før jeg begynner å arbeide igjen. Jeg nekter å la ham gå. Når han gir meg smilet sitt, smelter hjertet mitt.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Miranda Kerr trodde hun skulle dø under fødselen

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer