X FACTOR: Chand Torsvik var publikumsfavoritt da første sesong av X Factor ble sendt i 2009. Foto: NTB scanpix
X FACTOR: Chand Torsvik var publikumsfavoritt da første sesong av X Factor ble sendt i 2009. Foto: NTB scanpixVis mer

Chand Torsvik:

Oppkalte datteren etter barnepiken

«X Factor»-vinner Chand Torsvik ble rett før årsskiftet pappa for aller første gang. Nå synger han om datteren på ny singel.

(SEOGHØR.NO): Artisten Chand Torsvik (34) gjorde stor suksess gjennom sin deltagelse i den første sesongen av «X Factor» hvor han raskt ble publikumsfavoritt, og til slutt gikk av med seieren.

3. februar slipper han ny singel, med navnet «Prinsesse», som er laget til hans nyfødte datter Leah Angelina.

- Jeg prøvde å skrive litt om livet fra hennes ståsted. Om alle nye inntrykk. Hester og småspurver. Litt om våre tanker, og dette med at hun en dag skal ut i den store ville og vakre verdenen, og håpet om å klare å gi henne trygghet, selv om det er litt bekymringer, forteller Chand.

Saken fortsetter under bildet.

STOLT FAR: Chand Torsvik ble stolt far til sin førstefødte rett før nyåret. Foto: Privat/Thea Stenersen
STOLT FAR: Chand Torsvik ble stolt far til sin førstefødte rett før nyåret. Foto: Privat/Thea Stenersen Vis mer

Nyttårsbarn

Leah Angelina kom til verden natt til 31. desember 2016, og ifølge Chand selv var fødselen uproblematisk.

- Fødselen gikk kjempefint. Vi kom inn på sykehuset i ett-tiden, og Leah kom til verden i tre-tiden. Alt gikk bra med alle, og det var ingen problemer under fødselen. Det var en ny opplevelse, men også veldig stort, sier han til Seoghør.no.

Og livet med nytt barn i huset er bare gøy. Han nyter livet som pappa hjemme i Trondheim, sammen med kjæresten Thea Stenersen (20).

- Det er vanskelig å beskrive, men jeg er utdannet barne- og ungdomsarbeider, så jeg har jo endel erfaring med barn fra før av, men det er det største som har skjedd i livet mitt.

FORELDRE: Thea og Chand er lykkelige foreldre til lille Lea Angelina. Foto: Privat
FORELDRE: Thea og Chand er lykkelige foreldre til lille Lea Angelina. Foto: Privat Vis mer

- Jeg synger endel til henne, og det virker som hun liker det. Jeg er heldig som kan kombinere pappa-livet med låtskriving hjemmefra. Vi har i hvert fall fått en ny sjef i huset.

Oppkalt etter barnepike

Navnet Leah Angelina har en helt spesiell betydning for Chand.

Han er nemlig adoptert fra India. Der var det en barnepike som tok ekstra godt vare på Chand. Det er etter henne den lille jenta er oppkalt.

- Når vi skulle finne navn til Leah Angelina ville jeg ha noe indisk med, så Angelina er etter barnepiken som passet på meg på barnehjem i India.

Fremover skal Chand satse videre på musikken. Han holder nemlig på å spille inn et nytt rocke-album sammen med et band, så det er ikke bare en ny singel som er på vei fra den nybakte pappaen.

LES OGSÅ: Kidman vakte oppsikt på den røde løperen