Bella Hadid:

Oppkaller bikkja etter norsk by

Bella Hadid skaffet seg rottweiler - med et helt spesielt navn.

OSLO: Den nye hunden til Bella Hadid har fått navnet Oslo. Foto: NTB scanpix
OSLO: Den nye hunden til Bella Hadid har fått navnet Oslo. Foto: NTB scanpix Vis mer
Publisert

(Seoghør.no): Den amerikanske supermodellen Bella Hadid har de siste årene vært å se på catwalken under de største motevisningene, på forsida av verdens mestselgende moteblader og i reklamekampanjer for store motehus.

Men gjennom hennes Instagram-profil får vi ofte følge henne bak kulissene.

Det er gjennom nettopp et slikt bilde modellen delte bilde av sin nye rottweiler-valp. Hun selv er iført en blå jeans og en svart bh.

Bildet i seg selv er nokså søtt, men det som kanskje overrasker mest er navnet på hennes lille krabat. Hun har nemlig valgt å kalle hunden for Oslo.

Det skriver supermodellen selv på Instagram, ifølge Daily Mail.

Saken fortsetter under bildet.

- Etter en lang dag på sett med Oslo i New York. Gratis hundeturer for livet fra @wag er supert, tusen takk for gaven, skrev hun under Instagramposten sin.

Bella Hadid har enda ikke kommentert hvorfor hun kalt hunden for Oslo.

Var sammen med The Weeknd

I november 2016 kom nyheten om at Bella Hadid og Abel Tesfaye (27), bedre kjent som The Weeknd hadde gått fra hverandre etter halvannet år.

I et intervju med Teen Vogue i feburar fortalte den unge modellen om bruddet for første gang.

- Det var mitt første brudd.. Og så offentlig. Som en utenforstående mener man kanskje at jeg taklet det bra, men det er alltid i hjertet ditt og du kommer alltid til å føle det tungt. Det kommer til å være vanskelig en stund, sa modellen ifølge Contact Music.

- Kjærlighet gjør vondt, men man må komme seg gjennom det. Jeg kommer alltid til å respektere og elske han. Noen ganger vil det være trist eller ha lyst til å håndtere det anderledes, men på slutten av dagen vil man vel aldri brenne en bro man har kjempet for å bygge, fortsatte hun.

Saken fortsetter under bildet.

SNAKKER UT: Bella Hadid snakker endelig ut om bruddet med The Weeknd. Foto: NTB Scanpix.
SNAKKER UT: Bella Hadid snakker endelig ut om bruddet med The Weeknd. Foto: NTB Scanpix. Vis mer

Gikk forbi eksen - foran alle

Da Victoria's Secret-visningen, muligens verdens mest omtalte moteshow, gikk av stabelen i desember i fjor, gikk Bella Hadid selvsagt på catwalken.

Problemet var bare at The Weeknd også var til stede, som kveldens underholdning.

At hans bidrag har fått mye oppmerksomhet, er ingen hemmelighet. Det var imidlertid ikke det musikalske som vakte oppsikt, men heller det faktum at Bella gikk forbi ham mens han sang.

KLEINT: Modell Bella Hadid og artist The Weeknd gjorde det slutt for noen uker siden. Likevel sto de på samme scene under Victoria's Secret-showet i Paris. Da oppsto denne ubehagelige situasjonen. Video: Reuters / Foto: wenn.com Vis mer

En rekke utenlandske medier mente at gjenforeningen framsto som noe pinlig, men ifølge Mirror forklarte Hadid at det ikke er noen vonde følelser mellom henne og ekskjæresten.

- Jeg er stolt av å være muslim

Bella Hadid er som regel ytterst privat, og har sjelden latt seg intervjue.

PÅVIRKES: Bella Hadid er en av verdens største modeller. I et intervju har hun fortalt at hun er troende muslim, noe som skyldes hennes far. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix
PÅVIRKES: Bella Hadid er en av verdens største modeller. I et intervju har hun fortalt at hun er troende muslim, noe som skyldes hennes far. Foto: Swan Gallet/WWD/REX/Shutterstock/ NTB scanpix Vis mer

I et intervju med Porter Magazine tok hun imidlertid bladet fra munnen om noe mange har lurt på, nemlig familiebakgrunnen hennes.

20-åringen, og hennes to modellsøsken Gigi (22) og Anwar (18), er barn av Mohamed og Yolanda Hadid.

Faren deres ble født i Nasaret i Israel, og moren kommer fra Nederland. Modellstjerneskuddet identifiserer seg mest med faren, spesielt når det kommer til trosretning.

- Pappa var alltid veldig religiøs, og han ba alltid med oss. Jeg er stolt av å være muslim, sa hun i intervjuet.

Hadid er en uttalt motstander av Donald Trump, og forklarer at presidentens omdiskuterte innreiseforbud har preget både henne og familien de siste månedene.

- Pappa var en flyktning da han kom til USA, så dette treffer veldig nært for meg, søstera og broren min, forklarte hun.

LES OGSÅ: Hadde kjæreste mens hun var med på «Ungkaren»

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer