Linnéa Myhre:

Oppgjør etter Oslo-kritikk: - Spar meg, Molde

Influenseren er ikke imponert over Molde-ordførerens coronautspill.

PROVOSERT: Linnéa Myhre gjør det klinkende klart at hun ikke stiller seg bak Molde-ordføreren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør
PROVOSERT: Linnéa Myhre gjør det klinkende klart at hun ikke stiller seg bak Molde-ordføreren. Foto: Andreas Fadum/Se og Hør Vis mer
Publisert

Søndag gikk Molde-ordfører Torgeir Dahl (H) hardt ut mot coronahåndteringen til Oslo.

- Da er det naturlig fra mitt perspektiv å spørre byrådet i Oslo om de ikke klarer å gjøre jobben sin skikkelig eller om innbyggerne ikke klarer å følge reglene, sa han til VG.

Deretter mente han Oslo prøver å bli «omvendt premiert» ved å be om flere vaksiner som følge av smittetrykket.

«Spar meg»

Utsagnet har vakt sterke reaksjoner, mye fordi hovedstaden har vært hardest preget av pandemien, og har vært under strenge restriksjoner i mange måneder. Byrådsleder Raymond Johansen kalte utspillet «usmakelig»

Moldenser Linnéa Myhre (30) er blant dem som ikke lar seg imponere over utsagnet.

«SPAR MEG, Molde. Dere har én restaurant og to innbyggere. Stikk tilbake på Egon and stop harassing us, du veit ikkje ka du snakka om», skriver hun på Twitter til en lenke til saken.

Myhre har ikke ønsket å utdype saken overfor Dagbladet.

Hun og podkast-kollega, moldenser Stine Melbø, tok deretter praten til prateappen Clubhouse. De to venninnene gjør debatten med et glimt i øyet, og understreker at det ikke er ment veldig seriøst.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer