Oppfylte babydrømmen - uten Eva Longoria

Eva Longorias utro eks-mann ble pappa, mens skuespilleren fortsatt drømmer om barn.

BLE FORELDRE: Onsdag ble Tony Parker og kjæresten Axelle Francine foreldre til en liten gutt.  Foto: Crystal / Splash News/ All Over Press
BLE FORELDRE: Onsdag ble Tony Parker og kjæresten Axelle Francine foreldre til en liten gutt. Foto: Crystal / Splash News/ All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: - Selvfølgelig ønsket jeg meg barn da jeg var gift, har Eva Longoria (39) sagt til Ocean Drive magazine.

Men det ble aldri noen barn på «Frustrerte fruer»-stjernen før hun oppdaget at ektemannen Tony Parkers (31) mange affærer. Skilsmissen var klar i 2011.

Og mens Eva fortsatt drømmer om å stifte familie, ble Parker pappa for første gang på onsdag da forloveden Axelle Francine fødte en sønn.

- Det var sinnsykt. Det skjedde i går kveld og jeg har ikke sovet siden i går. Jeg er en lykkelig mann akkurat nå, sier han til Associated Press.

ENDELIG FORNØYD: Eva Longoria skal være svært tilfreds med sin nye kjæreste, mangemillionæren Jose Antonio Baston, på alle måter. Her er paret avbildet etter en bedre middag på eksklusive Mr. Chow i Beverly Hills i romjulen. Foto: FameFlynet
ENDELIG FORNØYD: Eva Longoria skal være svært tilfreds med sin nye kjæreste, mangemillionæren Jose Antonio Baston, på alle måter. Her er paret avbildet etter en bedre middag på eksklusive Mr. Chow i Beverly Hills i romjulen. Foto: FameFlynet Vis mer

Utelukker adopsjon

Mens Parker har vært sammen med Axelle i to år har Eva blitt koblet til en rekke kjekkaser og november ble hun sammen med medie-gründer Jose Antonia Baston.

I motsetning til andre stjerner som Sandra Bullock og Charlize Theron vil ikke Eva adoptere barn for å oppfylle drømmen om å bli mor.

- Jeg mener barn er et produkt av kjærlighet. Når du finner den rette personene og du vil stifte familie betyr det at tiden er inne, men om jeg er 50 år gammel og singel kommer jeg ikke til å gjøre det alene, sier hun i et intervju med Access Hollywood.

Ekteskapet mellom Eva og Tony tok brått slutt da skuespilleren forsto at ektemannen var utro med kona til en medspiller. Longoria kom nemlig over flere intime smser som de to hadde sendt seg i mellom. Paret tok ut separasjon i 2010, og et år senere var skilsmissen et faktum.

LES OGSÅ: Avslørte sin nye kjæreste