FORBILDER: Både Zlatan og hans tidligere lagkamerat David Beckham er fedre, og vet hvor viktig fotballinteressen er for barn. Nå har svensken mulighet til å oppfylle en bosnisk 8-årings siste ønske.   Foto: Stella pictures
FORBILDER: Både Zlatan og hans tidligere lagkamerat David Beckham er fedre, og vet hvor viktig fotballinteressen er for barn. Nå har svensken mulighet til å oppfylle en bosnisk 8-årings siste ønske. Foto: Stella picturesVis mer

Oppfyller Zlatan den dødssyke 8-åringens siste ønske?

Lille Hajrudin har én måned igjen å leve.

SEOGHØR.NO: Den svenske fotballspilleren Zlatan Ibrahimovic (31) har ord på seg for å være både arrogant og kjepphøy, men nå kan Malmö-kjekkasen én gang for alle gjøre anklagene til skamme.

I Bosnia sitter nemlig lille Hajrudin Kamenja (8) lenket fast til sykesengen etter at han ble rammet av leukemi for to og et halvt år siden - og har ifølge Aftonbladet fått beskjed om at han bare har én måned igjen å leve.

8-åringens høyeste ønske her i verden er å få møte Zlatan, som er hans store fotballidol.

- Jeg forstår at sjansen er veldig liten, men bare Zlatan kunne ha kommet til flyplassen i Sarajevo og møtt sønnen min bare for en kort stund, slik at han ser at han virkelig finnes, sier guttens mor, Amela Kamenjas, til den svenske avisen.

ZLATANS FAMILIE: Fotballstjernen har sønnene Vincent Ibrahimovic (7) og Maximilian Ibrahimovic (5) med sin svenske kone Helena Seger (43). Foto: Stella Pictures
ZLATANS FAMILIE: Fotballstjernen har sønnene Vincent Ibrahimovic (7) og Maximilian Ibrahimovic (5) med sin svenske kone Helena Seger (43). Foto: Stella Pictures Vis mer

Thea Rekic, som har nær kontakt med den bosniske familien gjennom sitt arbeide for en humanitære organisasjonen Light for Tomorrow, forteller at Zlatan er klar over at 8-åringen ønsker å møte ham:

- Han kjenner til Hajrundins siste ønske, og skal ta en endelig beslutning for hvordan de skal gjøre det i kveld eller i morgen, sier hun til Aftonbladet.

Onsdag kveld spiller Zlatan, som selv er halvt bosnisk, kamp for Paris Saint-Germain mot portugisiske Benefica under Champions League - dagen før sin 32-årsdag.

LES OGSÅ: Daniel Franck hardt skadet i ulykke