Hulsker beklager:

- Oppførte meg som en idiot

Bernt Hulsker åpner opp om hvorfor han uteble fra podkasten «Enkel servering», og peker på en jobbfest nylig.

TV-PROFIL: Bernt Hulsker er godt kjent fra fjorårets «Kompani Lauritzen». Her med kollega Linnéa Myhre. Foto: Matti Bernitz/TV 2
TV-PROFIL: Bernt Hulsker er godt kjent fra fjorårets «Kompani Lauritzen». Her med kollega Linnéa Myhre. Foto: Matti Bernitz/TV 2 Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

- Dette er vanskelig for meg å si, men det betyr kanskje at det er desto viktigere å gjøre det, starter Hulsker et Instagram-innlegg tirsdag kveld.

I mars ble det kjent at han uteble fra VGTV-podkasten «Enkel servering» på ubestemt tid, fordi han var syk.

I innlegget redegjør han mer for årsaken til at han ble borte.

- Noen vil sikkert hevde at jeg burde ha vært åpen om dette fra dag én. Og dere har helt rett, skriver den tidligere fotballspilleren.

Se og Hør har forsøkt å få en kommentar fra Hulsker, men uten hell.

DAMEJAKT: Bernt Hulsker er klar med nytt datingprogram på VGTV, men det stoppet ikke Rød Løpers reporter Thea i å prøve seg. Video: Rød Løper Vis mer

Jobbfest

- For litt siden var jeg på en jobbfest der jeg drakk altfor mye og oppførte meg som en idiot. Jeg vet at min oppførsel såret mange gode venner og nære kolleger, fortsetter han.

Hulsker skriver at han burde ha respektert kollegaene sine i større grad.

- Jeg har oppført meg på en måte jeg aldri burde gjort. Jeg sa ting jeg på ingen måte mener, men det betyr jo ikke at det ikke kan såre.

Det fremkommer ikke av innlegget hva komikeren gjorde eller sa på jobbfesten.

VG har vært i kontakt med Thomas Manus Hønningstad, direktør i VGTV. Han har sett Instagram-posten, men ønsker ikke å si noe om saken.

- Vi kommenterer ikke interne forhold, sier Hønningstad til VG.

Se og Hør har forsøkt å komme i kontakt med Hønningstad og med VGTV-redaktør Rolf Sønstelie - uten hell.

KOMPANI LAURITZEN: Bernt Hulsker skal rappellere hundre meter ned. Det skapte panikk. Video/TV2 Sumo Vis mer

- Tar en timeout

Hulsker deler videre at han har vært syk, som han gjorde da det først ble kjent at han uteble fra podkasten, og formidler at han ikke burde ha drukket alkohol i denne perioden.

Men kvelden av jobbfesten glapp ham, erkjenner han.

- Det kulminerte i en kveld jeg gjerne skulle ha ugjort, skriver Hulsker, og legger til at han har tatt kontakt med personer og sagt unnskyld i ettertid.

- Nå tar jeg meg en timeout på ubestemt tid, og den tiden skal jeg bruke til å fortsette å ta grep, forstå meg selv bedre, og være god mot folk. Håper å komme tilbake som en bedre utgave av meg selv, skriver han.

LES OGSÅ: - Jeg har fått sosial angst

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer