BITTERT FORHOLD: - Jeg har på mange måter holdt meg unna Sverige ettersom min siste ekspress-kone var derfra. Det var ikke en behagelig opplevelse, sier Paul Anka om eks-kona Anna Anka, som denne høsten har vært å se i norske «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures
BITTERT FORHOLD: - Jeg har på mange måter holdt meg unna Sverige ettersom min siste ekspress-kone var derfra. Det var ikke en behagelig opplevelse, sier Paul Anka om eks-kona Anna Anka, som denne høsten har vært å se i norske «Skal vi danse». Foto: Stella Pictures Vis mer

- Oppførselen hennes var motbydelig

Den verdenskjente musikeren Paul Anka nekter å sette føttene sine i eks-kona Anna Ankas hjemland.

Publisert
SEHER.NO: Den amerikanske smørsangeren Paul Anka sto onsdag kveld på scenen i Finlands hovedstad Helsinki i forbindelse med sin turné. Nabolandet Sverige, derimot, dropper han av én enkel grunn: Hans ekskone Anna Anka.

- Jeg har på mange måter holdt meg unna Sverige ettersom min siste ekspress-kone var derfra. Det var ikke en behagelig opplevelse, sier Paul Anka til Svenska Yle.

Paul velger dermed å svikte sine svenske fans på grunn av sin profilerte ekskone, og innrømmer at han bevisst har holdt seg unna hennes gamle hjemland til tross for at han har fått tilbud om å opptre der.

Og det har på ingen måte vært en god tone mellom det tidligere ekteparet Anka den siste tiden.

Under sitt opphold i Norge som deltager i TV 2-programmet «Skal vi danse» denne høsten, fortalte Anna Anka Seher.no om den bitre striden hun og eksmannen kjempet om foreldreretten til deres felles sønn Ethan (5).

- Et normalt menneske vil jo ikke tenke at han ikke vil at et barn skal få ha mammaen sin. Det er skammelig at det må gå så langt at man begynner å kjenne at man gir opp. For det er det man gjør. Om de nå synes at barna har det bedre uten meg - bra - da får de ha ansvaret for hvordan barna blir når de er 15 år - når den dagen kommer at de gir dem fingeren, sa Anna om sin artist-ektemann i september.

Krangelen mellom de to startet for alvor under Annas svært omtalte medvirkning i dokussåpen «Svenska Hollywoodfruar» høsten 2009. Paul var sjelden å se i det populære TV 3-programmet, og innrømmer nå overfor Svenska Yle at dette var et bevisst valg.

- Jeg ville ikke være med. Oppførselen hennes var på sett og vis motbydelig, sier Paul Anka.

Anna Anka, som nå er tilbake i Los Angeles etter flere uker i Oslo, har ikke mye å meddele om eksmannens boikott av hennes opprinnelige hjemland.

- Hans kommentarer for han stå for selv, skriver Anna Anka i en e-post til Svenska Yle.

Bli fan av Seher.no på Facebook her

Sjekk ut våre nye mobilsider på http://m.seher.no

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Det er nok ikke avtalt at jeg skal vinne  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer