Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Oppfører seg som et ektepar

Kim Kardashian fyrer opp under ryktene om at Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til eksen.

SAMMEN IGJEN?: Det er mer og mer som tyder på at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til hverandre. Her sammen i 2016. Foto: NTB
SAMMEN IGJEN?: Det er mer og mer som tyder på at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til hverandre. Her sammen i 2016. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke akkurat lett å bli klok på relasjonen mellom «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (36) og ekskjæresten Tristan Thompson (29).

Duoen har datteren True (2) sammen, men gikk som kjent fra hverandre etter at basketballstjernen ble tatt på fersken i å være utro mot Khloé - flere ganger.

De siste månedene har imidlertid mye tydet på at de to eksene er på vei til å finne tilbake til hverandre, og har blant annet blitt avbildet sammen flere ganger - i tillegg til at de samarbeider om datteren.

Og nå fyrer storesøster, Kim Kardashian West (39), opp under spekulasjonene om at Khloé og Tristan igjen skal være et par.

«Er jeg det tredje hjulet på vogna?», skriver Kim på Instagram-story til et bilde av tre par føtter, hvor hun også har tagget Khloé og Tristan.

TREDJE HJULET: Det var dette bildet Kim Kardashian delte på Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram
TREDJE HJULET: Det var dette bildet Kim Kardashian delte på Instagram-story. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer

- Nærmere enn noen gang

Ifølge Hollywood Life er dette bekreftelse nok for fansen om at de to eksene er romantisk involvert med hverandre igjen, men Kim er ikke den eneste som heller vann på ryktemølla.

Det gjør nemlig også en kilde som hevder å stå 36-åringen nær.

- Khloé og Tristan har det veldig bra og har hatt det bra en stund, sier kilden til US Weekly, og fortsetter:

DRAMA: I siste episode av «Keeping Up With The Kardashians», fikk vi endelig se hvordan Khloé Kardashian reagerte på utroskapen til sin daværende partner, Tristan Thompson. Video: TV2 Sumo. Reporter: Ingebjørg Iversen / Rød Løper Vis mer

- Karantene har ført dem nærmere hverandre enn noen gang, og Tristan har vært veldig oppmerksom og engasjert i Khloé og True og deres hverdagslige liv.

Videre forklarer kilden at Khloé og basketballspilleren oppfører seg som et ektepar og er svært komfortable med hverandre.

- Tristan har vært en god pappa. Ting begynner virkelig å endre seg og Khloé har håp for fremtiden deres, fortsetter kilden.

Senest tidligere denne måneden helte et medlem av den mye omtalte familien bensin på bålet. Khloés tidligere svoger, Scott Disick (37), kommenterte nemlig under et bilde av førstnevnte at «Tristan er en heldig mann».

Kommentaren ble raskt fanget opp av Instagram-brukeren «Commentsbycelebs», som deler minneverdige kommentarer fra ulike stjerner.

View this post on Instagram

👀 #CommentsByCelebs

A post shared by Comments By Celebs (@commentsbycelebs) on

Khloé har flere ganger vært åpen om bruddet og Tristans utroskap.

Skandalen var til å ta og føle på da det kom frem at han hadde vært i hete omfavnelser med Kardashians lillesøster Kylie Jenners (23) daværende bestevenninne, Jordyn Woods (23).

Siden den gang har medier verden over skrevet side opp og side ned om trekantdramaet som resulterte i kjærlighetsbrudd, ødelagte vennskap og offentlig krangling.

Khloé har imidlertid også vært bestemt på at hun ikke kommer til å holde Tristan unna datteren, uansett hvordan hennes egne følelser mot ham er.

FORVIRRET: Den nye traileren til «Keeping Up with the Kardashians» skaper forvirring hos fansen. Video Rød Løper Vis mer

Hyllet eksen

Det mange nå tar som en bekreftelse på at de to eksene har funnet tilbake til hverandre, kommer bare kort tid etter at realitystjernen i juni hadde bursdag.

Mye tydet nemlig allerede da på at Tristan ikke har tenkt til å la utroskapsskandalen stoppe ham fra å finne tilbake til Khloé. I et lengre innlegg på Instagram kom han derfor med en lang kjærlighetserklæring til bursdagsbarnet.

«Jeg er klok nok til å vite at du kom inn i livet mitt for å vise meg hva det vil si å være en fantastisk person», skrev basketballstjernen innledningsvis til et bilde av seg selv, Khloé og deres felles datter True.

«Jeg setter veldig pris på at jeg klarer å lære og vokse takket være deg. Jeg takker gud for den vakre og kjærlige kvinnen du er sammen med alle, spesielt datteren vår», fortsatte han.

«Du fortjener hele verden, Koko. True og jeg elsker deg, mama. Gratulerer med dagen», avsluttet Thompson innlegget med.

Thompsons lovord til eksen kom bare kort tid etter at hun selv uttalte at hun ikke utelukker flere barn med basketballspilleren. Det gjorde hun i en episode av familiens realityserie.

KEEPING UP WITH THE KARDASHIANS: Khloé Kardashian er i sjokk etter å ha funnet ut at kjæresten hennes, Tristan Thompson, har vært utro med bestevenninna til lillesøsteren. Video: TV 2 Sumo Vis mer

LES OGSÅ: Gjenforent med eksen: - Du er så sexy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer