Khloé Kardashian og Tristan Thompson:

- Oppfører seg som et ektepar

Kim Kardashian fyrer opp under ryktene om at Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til eksen.

SAMMEN IGJEN?: Det er mer og mer som tyder på at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til hverandre. Her sammen i 2016. Foto: NTB
SAMMEN IGJEN?: Det er mer og mer som tyder på at Tristan Thompson og Khloé Kardashian skal ha funnet tilbake til hverandre. Her sammen i 2016. Foto: NTB Vis mer
Publisert

Det er ikke akkurat lett å bli klok på relasjonen mellom «Keeping up with the Kardashians»-stjernen Khloé Kardashian (36) og ekskjæresten Tristan Thompson (29).

Duoen har datteren True (2) sammen, men gikk som kjent fra hverandre etter at basketballstjernen ble tatt på fersken i å være utro mot Khloé - flere ganger.

De siste månedene har imidlertid mye tydet på at de to eksene er på vei til å finne tilbake til hverandre, og har blant annet blitt avbildet sammen flere ganger - i tillegg til at de samarbeider om datteren.

Og nå fyrer storesøster, Kim Kardashian West (39), opp under spekulasjonene om at Khloé og Tristan igjen skal være et par.

«Er jeg det tredje hjulet på vogna?», skriver Kim på Instagram-story til et bilde av tre par føtter, hvor hun også har tagget Khloé og Tristan.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer