Kendall Jenner:

Oppfordres til å bli gravid

Kommentarfeltet til Kendall Jenner renner over av positive tilbakemeldinger på spørsmål om hun bør stifte familie.

GOD RESPONS: Kendall Jenner spurte nylig følgerne sine om hun bør stifte familie, og tilbakemeldingene var nesten utelukkende positive. Foto: NTB Scanpix
GOD RESPONS: Kendall Jenner spurte nylig følgerne sine om hun bør stifte familie, og tilbakemeldingene var nesten utelukkende positive. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Publisert

Nylig publiserte Kendall Jenner (24) et bilde på Instagram, der hun spurte følgerne sine om hun burde stifte familie med Fai Khadra (28).

«Alle som synes jeg og Fai skal starte en familie svarer ja», skrev 24-åringen til et bilde av de to.

Tilbakemeldingene som siden har kommet i kommentarfeltet, tyder på at supermodellen har full støtte fra både familie og venner dersom hun skulle ønske å bli gravid om kort tid.

Barnevakt

Kardashian/Jenner-klanen har de senere årene blitt kraftig utvidet, da alle søsknene - med unntak av Kendall - har fått barn. Sjefen selv, mamma og «momager» Kris Jenner (64), har til nå fått hele ti barnebarn.

Kris er blant dem som har svart «ja» under datterens Instagram-bilde, i tillegg til søsteren Kim Kardashian West (39) - som med ektemannen Kanye West (42) har hele fire barn.

GODE VENNER: Kendall Jenner har de siste månedene blitt koblet til Fai Khadra, men ifølge henne selv er de to bare venner. Her avbildet i juli. Foto: NTB Scanpix
GODE VENNER: Kendall Jenner har de siste månedene blitt koblet til Fai Khadra, men ifølge henne selv er de to bare venner. Her avbildet i juli. Foto: NTB Scanpix Vis mer

To av disse fire barna var Kendall og Fai ifølge Expressen barnevakt for da Kanye nylig hadde premiere på sin nye opera, «Nebuchadnezzar», på Hollywood Bowl. På bildeserien Kendall har delt, kan man se at hun leker med de to nevøene sine, Psalm (seks måneder) og Saint West (3).

Blant de andre som er positive til 24-åringens babyforslag er resten av søstrene, Khloé Kardashian (35), Kourtney Kardashian (40) og Kylie Jenner (22), i tillegg til kollegaen og venninnen hennes Gigi Hadid (24).

Hailey Bieber (23) er svært engasjert, og har lagt igjen hele fire kommentarer under Kendalls bilde.

«JEG», skriver 23-åringen først, etterfulgt av «MEG», deretter «JEG SIER JA», og til slutt «JEG GJØR».

KRANGEL: Det blir høylytt krangel mellom søstrene Kendall Jenner og Kourtney Kardashian etter de var på en hyttetur. Vis mer

Romanserykter

Kendall har de siste månedene blitt koblet til mannen hun spør om hun bør stifte familie med, Fai Khadra.

Romanseryktene startet da Fai og Kendall dro sammen i bryllupet til Justin (25) og Hailey Bieber i månedsskiftet september/oktober, men det tok ikke lange tiden før Kendall avkreftet disse ryktene. Da skrev hun til et bilde av de to at «Vi dater ikke, han er bare daten min».

View this post on Instagram

we don’t date he’s just my date 🖤

A post shared by Kendall (@kendalljenner) on

Dette har imidlertid ikke stoppet fansen fra å spekulere på om det faktisk er noe mer mellom dem, da de er blitt observert sammen ved flere anledninger etter bryllupet.

Fai har tidligere blitt koblet til Kendalls storesøster Kourtney, og også til Kylies tidligere bestevenninne, Jordyn Woods (22).

BOTTLE CAP CHALLENGE: Flere Hollywood-kjendiser har kastet seg på denne trenden. Vis mer

Kendall har vært singel siden mai, etter at det ble slutt mellom henne og basketballspilleren Ben Simmons (23) etter ett år sammen som par.

Da hadde hun bare tre måneder før bekreftet at de var kjærester.

LES OGSÅ: Slaktes av bestemoren

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer