Oppfordrer til «boikott» av datteren

Hallvard Flatland og datteren Katarina Flatland konkurrerer mot hverandre på hver sin kanal.

PROFILERT DUO: Katarina Flatland er blitt en populær programleder de siste årene, i likhet med pappa Hallvard Flatland. Nå oppfordrer Flatland til «boikott» av datterens TV 2-opptreden torsdag på Twitter.  Foto: Andreas Fadum
PROFILERT DUO: Katarina Flatland er blitt en populær programleder de siste årene, i likhet med pappa Hallvard Flatland. Nå oppfordrer Flatland til «boikott» av datterens TV 2-opptreden torsdag på Twitter. Foto: Andreas Fadum Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

SEOGHØR.NO: De siste årene er Katarina Flatland (26) blitt en like profilert programleder som sin far Hallvard Flatland (59), og hun er nå aktuell i TV 2-programmet «God sommer Norge».

Tidligere har Flatland senior spøkt godmodig med at datteren, som også er medisinstudent, har fulgt i hans fotspor i TV-bransjen.

- Hun så faktisk så mye opp til sin far, at hun valgte å følge samme vei som faren rent yrkesmessig. Og det er vel ingen overdrivelse å si at hun har utrolig mye å takke pappa for i dag, sa Hallvard da han introduserte datteren som prisutdeler på Kjendisgallaen til Se og Hør i 2014.

Torsdag valgte Hallvard Flatland å komme med et nytt humoristisk sleivspark til sin profilerte datter. På det sosiale mediumet Twitter kom han med en spøkefull oppfordring til følgerne sine:

«I dag vil jeg oppfordre til boikott av @KFlatland og @TV2Davy i TV2s God Sommer Norge! Mer action og moro i US Open på @Viasatgolf kl 19.00!» twitret Flatland torsdag formiddag.

Konkurrer mot Katarina

Denne uken er nemlig Katarina Flatland programleder sammen med Davy Wathne (66) i TV 2s sommersatsing «God sommer Norge». Forrige uke ledet hun programmet sammen med Fredrik Græsvik (49).

Neste uke gir Katarina Flatland stafettpinnen videre til Guri Solberg (39), som skal lede den ukens sendinger sammen med Wathne.

Saken fortsetter under bildet.

TV-AKTUELL: Denne uken har Katarina Flatland ledet «God sommer Norge» på TV 2 sammen med kollega Davy Wathne. Pappa Hallvard er derimot aktuell på nisjekanalen Viasat Golf.  Foto: Espen Solli/ TV 2
TV-AKTUELL: Denne uken har Katarina Flatland ledet «God sommer Norge» på TV 2 sammen med kollega Davy Wathne. Pappa Hallvard er derimot aktuell på nisjekanalen Viasat Golf. Foto: Espen Solli/ TV 2 Vis mer

Pappa Hallvard er på sin side altså aktuell som golfkommentator på nisjekanalen Viasat Golf i forbindelse med US Open. Etter at 59-åringen var kommet på beina etter den alvorlige kreftsykdommen sin i 2013, ble hans første dag tilbake på jobb dokumentert på Viasat Golf sin Twitter-profil.

«God sommer Norge» sendes på TV 2 klokken 20.00, en time etter at Viasat Golf begynner kveldens sendinger fra U.S. Open.

Selv om Katarina Flatland trolig trekker flere seere enn faren sin torsdag kveld, kan nok faren hennes skilte med mer sendetid enn datteren. U.S. Open-sendingen varer nemlig helt fra klokken 19.00 til to timer over midnatt, ifølge Viasats TV-guide.

Saken fortsetter under bildet.

FIN FAMILIE: Hallvard Flatland og kona Anne-Lise har datteren Bettina (t.h) i tillegg til Katarina. Bettina er kommunikasjonssjef i Nordic Choice Hotels Norge. Her er de tre avbildet sammen i 2012.  Foto: Tor Lindseth
FIN FAMILIE: Hallvard Flatland og kona Anne-Lise har datteren Bettina (t.h) i tillegg til Katarina. Bettina er kommunikasjonssjef i Nordic Choice Hotels Norge. Her er de tre avbildet sammen i 2012. Foto: Tor Lindseth Vis mer

TV-sukess

I tillegg til jobben i «God sommer Norge», er Katarina Flatland aktuell som programleder for «Jakten på kjærligheten» til høsten. Dette blir tredje gang 26-åringen skal hjelpe et knippe med norske bønder med å finne den store kjærligheten på TV 2.

Se Katarina bli satt ut av en av årets «Jakten»-bønder, Erlend Haugeland (33) fra Bryne:

I fjor svingte hun seg dessuten på parketten i beste sendetid i TV 2-programmet «Skal vi danse».

Selv om det kan være litt godlyntet kniving mellom far og datter Flatland, har de to utvilsomt et nært forhold. Tidligere har Katarina sagt til Se og Hør at farens sykdom har gjort henne enda mer motivert som medisinstudent.

Nylig avslørte Katarina overfor Seoghør.no at forloveden hennes, Harald Dobloug (27), spurte faren hennes om lov før han fridde til henne på ferie i New York i april.

Se video med Katarina og «God sommer Norge»-makker Fredrik Græsvik nedenfor:

Også under Se og Hørs Kjendisgalla i 2014 viste Katarina og Hallvard Flatland at de har en avslappet og fleipete tone seg imellom.

- Jeg er veldig glad for å du velger å legge kvalitetstiden til denne scenen... Men det er vel strengt tatt viktigere med kvalitetstid før man er 25 år, som jeg har blitt, spøkte Katarina da faren nektet å forlate scenen da hun skulle dele ut prisen for «årets TV-navn».

Se video nedenfor:

LES OGSÅ: Her er årets «Skal vi danse»-deltakere

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer