Oppfølgeren har solgt under en tredjedel

- De som kaller dette en nedtur har totalt mistet grepet...

SKUFFELSE?: Eller kanskje suksess? Kvartettens siste plate har i alle fall solgt under en tredjedel av det debuten gjorde. Foto: Espen Solli, Se og Hør
SKUFFELSE?: Eller kanskje suksess? Kvartettens siste plate har i alle fall solgt under en tredjedel av det debuten gjorde. Foto: Espen Solli, Se og Hør Vis mer
SEHER.NO: Kvartetten Alejandro Fuentes, Askil Holm, Espen Lind og Kurt Nilsen ga i 2006 ut "Hallelujah", som ble årets store platesuksess og solgte hele 260.000 eksemplarer.

Oppfølgeren som kom i år har "kun" solgt 80.000. Det er ikke en gang en tredjedel av hva debuten solgte.

Likevel mener kvartettens manager, Jan Fredrik Karlsen, at gruppen har gjentatt suksessen fra tre år tidligere.

- I mine øyne har vi klart å gjenta suksessen. Det går an å gjenta en suksess, men det går ikke an å gjenta et fenomen, slik den første runden ble, sier han til VG.

- De som kaller dette en nedtur har totalt mistet grepet om hva platebransjen handler om nå. I Norge i 2009 er alt over 50.000 solgte plater fantastisk.

Akkurat det er avisa Nordlys' musikksjef Egon Holstad ikke helt enig i. Han mente det holdt med én runde fra gitargutta.

- Her har nok Jan Fredrik Karlsen sugd ut hver minste dråpe av den stakkars utarmede og jursåre melkekua denne kvartetten er og har vært, sier han til VG.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no, eller ring vår tipstelefon 93076767.

LES OGSÅ: Gikk til topps etter to døgn