- UHYGGELIG TILFELDIGHET: Både Facebook- og Twitter-siden til L'Wren Scott ble oppdatert etter at designeren ble funnet død. Foto: Stella Pictures
- UHYGGELIG TILFELDIGHET: Både Facebook- og Twitter-siden til L'Wren Scott ble oppdatert etter at designeren ble funnet død. Foto: Stella PicturesVis mer

Oppdaterte Facebook etter sin død

- Det var en tilfeldighet.

SEOGHØR.NO: Mandag kom sjokknyheten om at Mick Jaggers designerkjæreste L'Wren Scott hadde blitt funnet død av sin assistent i leiligheten der hun bodde i New York.

Nå melder nettstedet Page Six at Scotts side på Facebook ble oppdatert etter at designeren døde.

STJERNEPAR: L'Wren Scott var i et forhold med Rolling Stones-stjernen Mick Jagger da hun døde. Foto: Stella Pictures
STJERNEPAR: L'Wren Scott var i et forhold med Rolling Stones-stjernen Mick Jagger da hun døde. Foto: Stella Pictures Vis merEt bilde av kjoler som hang fra et tre ble lagt ut på siden til Scott, noe som fikk mange til å reagere. Både fans og venner skal ha spekulert i om nyheten om dødsfallet kun var en svært dårlig spøk.

Men det viste seg at oppdateringen på Facebook skal ha blitt lagt på tidspublisering, og dermed ha blitt lagt ut automatisk.

- En uhyggelig tilfeldighet, har det hele blitt stemplet som.

Men det var ikke bare Facebook-siden til Scott som kom med oppdateringer etter at hun døde. Det gjorde også Twitter-siden hennes, der det ble lagt ut to tweets.

I etterkant har Facebook-, Twitter- og Instagram-siden til designeren blitt slettet.

Scott var en anerkjent motedesigner og storheter som Sarah Jessica Parker, Angelina Jolie og presidentfruen Michelle Obama har alle lagt sin elsk på hennes designantrekk.

Amerikanske medier skal ha skrevet at det dreier seg om et selvdrap.

Scott ble 49 år gammel.

LES OGSÅ: Skyldte 35 millioner da hun døde