<strong>FAMILIEHEMMELIGHET:</strong> Den svenske forfatteren Camilla Läckberg oppdaget som 16-åring at hun hadde en ukjent bror.  Foto: Stella Pictures
FAMILIEHEMMELIGHET: Den svenske forfatteren Camilla Läckberg oppdaget som 16-åring at hun hadde en ukjent bror. Foto: Stella Pictures Vis mer

Oppdaget ukjent halvbror

Et bilde av faren avslørte krimdronning Camilla Läckbergs ukjente familie.

Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Camilla Läckberg (37) gjør suksess verden rundt med sine kriminalromaner og er for tiden i USA der hun lanserer boken  «Stenhuggerne».

I et intervju med avisen The Washington Post avslører forfatteren at det til tider har vært svært dramatisk, ikke bare i bøkene, men på hjemmebane.

Da hun var 16 år fant hun et bilde av faren sin sammen med en ukjent kvinne og et barn. Camilla visste at faren hadde vært gift tidligere. Hun har to stesøstre, men ante ikke at han hadde en sønn.

- Du kjenner dem egentlig aldri, sier Läckberg om familie og menneskene rundt seg til Washington Post.

Broren hennes og farens første kone døde i en tragisk bilulykke og 37-åringen våget aldri å fortelle faren at hun visste om familiehemmeligheten. Han døde da Camilla var 19 år gammel. 

- Det må ha påvirket ham i stor grad og han nevnte det aldri for meg.


Bøkene hennes er oversatt til 37 språk. Läckberg er også svært populær i Norge og boken «Englemakersken» kom på norsk i mars.

Forfatteren bor i Stockholm med ektemannen Martin Melin og deres fem barn.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Krimdronning fant politikjendis  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer