Kylie Jenner og Travis Scott:

- Oppdaget Travis' hemmelige flørting

Skal ha slettet Instagram for å vise sin lojalitet overfor kjæresten.

TRØBBEL I PARADIS: Nok et utroskapssjokk preger Kardashian-familien om dagen. Det er blitt hevdet at Travis Scott har vært utro, men han har selv nektet for det. Nå prøver han å gjøre det godt igjen. Foto: NTB scanpix
TRØBBEL I PARADIS: Nok et utroskapssjokk preger Kardashian-familien om dagen. Det er blitt hevdet at Travis Scott har vært utro, men han har selv nektet for det. Nå prøver han å gjøre det godt igjen. Foto: NTB scanpix Vis mer

Det har på ingen måte vært rolig i Kardashian-land de siste ukene. Familien er blitt rystet av nok en utroskapsskandale, som førte til at Khloé Kardashian (34) nå er singel og at familievennen Jordyn Woods (21) er fryst ut av varmen.

Nesten samtidig dukket opp rykter om at Travis Scott (27), kjæresten til Kylie Jenner (21), som for øvrig nå verdens yngste selfmade dollarmilliardær, hadde gått i samme felle som Tristan Thompson (27) - Khloés eks.

Det gikk rykter om at han hadde vært utro mot Kylie, og det skal ha vært turbulent på hjemmebane etter at anklagene så dagens lys.

Travis slettet sin Instagram-profil i lys av anklagene, og skal i ettertid også ha benektet sidespranget. Nå har det derimot dukket opp nye detaljer i saken. Ifølge flere personer med kjennskap til situasjonen, skal rapstjernen nemlig ha blitt fersket av Kylie.

REAKSJONENE: Slik reagerte Kardashian- og Jenner-søstrene da de fikk vite om Tristan Thompsons angivelige utroskap mot Khloé Kardashian, bare dager før fødselen av parets første barn. Video: E! Entertainment / NTB Scanpix Vis mer

Flørtet på nett

Blant ungdom er det noe som heter å «slide into the DMs», som vil si at du sender noen en direktemelding i sosiale medier, Instagram især. Begrepet brukes gjerne når du sjekker opp noen. Kylie skal ha fersket Travis i akkurat dette.

Ifølge TMZ skal han ha sendt noen «spesielt vennlige» meldinger til flere kvinner. Det er kanskje ikke så rart at man får mange direktemeldinger på Instagram når man er en av verdens største rappere, men det er det at han har svart, og måten han har gjort det på, som skal ha provosert Kylie.

UTROSKAP: Etter at beskyldninger om at Travis Scott skal ha vært utro mot Kylie Jenner ble kjent, slettet førstnevnte Instagram. Foto: NTB Scanpix
UTROSKAP: Etter at beskyldninger om at Travis Scott skal ha vært utro mot Kylie Jenner ble kjent, slettet førstnevnte Instagram. Foto: NTB Scanpix Vis mer

Hun skal ha tolket dette som bevis på at han hadde vært utro. Han har derimot hevdet at det bare var uskyldig flørting, og at han på ingen måte har gjort noe med kvinnene han har skrevet med.

Likevel ble det drama på hjemmebane, og rapperen bestemte seg for å deaktivere sin Instagram-konto. Det gjorde han angivelig for å vise sin lojalitet overfor Kylie og deres felles datter Stormi (1). Den lille familien skulle ikke la seg bryte opp på grunn av noen lugubre meldinger.

I offentligheten har han forsøkt å dysse det hele ned. Han har blant annet omtalt Kylie som «wifey» fra scenen under konserter, og forsøker å fly hjem så ofte han kan, slik at han kan tilbringe tid med familien.

Kylie og Travis har vært sammen siden april 2017, og er et av verdens mest omtalte par. De møttes for første gang på Coachella, og ble raskt forelsket. Det er kanskje også en av grunnene til at artisten prøver så hardt. En utroskapsskandale ville gått hardt utover hans karriere og rykte.

Ny rekord

Kylie prøver derimot å gjøre det stikk motsatte. Hun ønsker at han skal vise henne at han virkelig mener det, og fyller sin øvrige tid med jobb, venninner og shopping. Sistnevnte hobby kan hun virkelig dyrke på fritiden.

Tirsdag ble det nemlig kjent at Jenner, med sine 21 år under solen, er den yngste selfmade dollarmilliardæren i historien. Det vil altså si at hun har skapt formuen sin selv.

SNAKKER UT: Jordyn Woods nekter for anklagene om at hun skal ha hatt en affære med Khloé Kardashians kjæreste, Tristan Thompson. Video: Red Table Talk og Se og Hør Vis mer

Man kan argumentere for hvorvidt hennes private formue hadde eksistert uten hennes berømte familie, men man kommer seg ikke unna det faktum at sminkeselskapet hennes er verdt hele 900 millioner dollar - eller 7,3 milliarder norske kroner.

I tillegg har hun 100 millioner dollar, eller 866 millioner norske kroner, i andre selskaper eller som privat formue. Det vil si at hun nå er den yngste dollarmilliardæren noensinne.

I et nytt intervju med Forbes åpner 21-åringen opp om suksessen med sminkeselskapet.

- Jeg dukket opp i noen av butikkene og fortsatte med promoteringen på sosiale medier. Jeg gjorde det jeg pleier, og det funka, forteller Jenner til magasinet.

- Jeg hadde ikke forventet noe. Jeg forutså ikke fremtiden, men anerkjennelsen føles veldig bra. Det er en fin klapp på skuldren, sier Jenner.

LES OGSÅ: Avslører sosial angst