BAK FASADEN: I denne ukens episode av "Typen til" på NRK er Leo Ajkic kjæreste med kjendisstylist Erlend Elias Bragstad. Foto: NRK
BAK FASADEN: I denne ukens episode av "Typen til" på NRK er Leo Ajkic kjæreste med kjendisstylist Erlend Elias Bragstad. Foto: NRKVis mer

Oppdaget svulst i hodet

- Det har fått meg til å forandre mye på livet mitt, sier kjendisstylisten Erlend Elias.

SEOGHØR.NO: Denne uken er det kjendisstylist Erlend Elias Bragstad (31) som dater Leo Ajkic (30) i tv-serien "Typen til" på NRK.

Det er første gang Leo dater en av samme kjønn i programserien, og han blir blant annet utfordret til å nappe øyenbrynene sine og til å kle seg i mer feminine klær.

I løpet av episoden røper Erlend Elias at de siste årene av livet hans har vært tøffe. For tre år siden fikk han nemlig påvist en svulst i hodet.

- På den tiden var jeg moteredaktør, og hadde et fantastisk liv. Det var veldig mye glitter og champagne hele tiden. Men så hadde jeg så vondt i nakken og det ble påvist en svulst bak øyet mitt. Det har fått meg til å forandre mye på livet mitt, forteller han åpenhjertig.

Sykdommen forandret meg

Erlend Elias har vært med i flere tv-serier tidligere, og denne våren har han hatt suksess med sin egen realityserie på DBTV, der han blir utfordret til å gå utenfor sin egen komfortsone for å finne lykken i livet sitt.

Han innrømmer at han er en annen person nå enn han var før sykdommen.

- Det er jo mange som kjenner meg som en crazy diva. Jeg var kanskje mer spontan og gæren før. Nå er jeg ganske mye mer rolig, sier Erlend Elias.

"Typen til" kan du se på NRK3 tirsdag kl.21.25.

LES OGSÅ: Patrick Dempsey i dyp sorg