Oppdaget moren i senga med David Bowie

Guns N’ Roses-gitaristen Slash avslører den pinlige barndomshistorien.

HADDE ET FORHOLD TIL MOREN HANS: David Bowie hadde et forhold med Slash sin mor. Bildet er fra 1974, samme året som de to møtte hverandre for første gang.  Foto: All Over Press
HADDE ET FORHOLD TIL MOREN HANS: David Bowie hadde et forhold med Slash sin mor. Bildet er fra 1974, samme året som de to møtte hverandre for første gang. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Rockeren Slash (47) er mest kjent fra bandet Guns N' Roses. Men han er også lett gjenkjennelig for sin sorte flosshatt, krusete hår og solbriller.

Klessmaken har han kanskje fra sin mor, Ola Hudson, som var kostymedesigner. Men da Slash var åtte år, oppdaget at han at moren var mer opptatt av å kaste klærne enn å lage dem. Spesielt med en av sine kjendisklienter, David Bowie.

- Mamma begynte først å jobbe for David. Jeg er sikker på at det var sånn det begynte. Men så forvandlet det seg til en mystisk romanse, som fortsatte i en god stund. Han var alltid på besøk hos oss, og de var alltid sammen. Jeg tok dem på fersken splitter nakne sammen en gang. Når jeg ser tilbake på det, skjønner jeg først nå hva som egentlig foregikk, sier han ifølge nettstedet Huffington Post.

Moren, som døde i 2009, lagde alle klærne for Bowie i to år, da han flyttet til USA i 1974. Kort tid etter at han hadde utgitt det som blir omtalt som den mest homsete platen gjennom tidene. Hans sexfikserte musikk har blant annet sørget for at skuespillerinnen Scarlett Johansson oppdaget sin seksuelle side.

Slash har vært flere ganger i Norge. Men i 2008 skuffet han med sviktende billettsalg til Quart-festivalen. Et par år etterpå endte det ni år lange ekteskapet hans med Perla Ferrar, men de to fant veien tilbake til hverandre senere.
 
Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: Bowie hater datterens musikk  

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer