Stian Blipp:

Oppdaget hærverk på bilen: - Kjedelig

Dagen i fornøyelsesparken tok en overraskende vending.

HÆRVERK: Bilen til komiker Stian Blipp fikk ikke stå i fred på fornøyelsesparkens parkeringsplass. Foto: Tore Skaar / Se og Hør
HÆRVERK: Bilen til komiker Stian Blipp fikk ikke stå i fred på fornøyelsesparkens parkeringsplass. Foto: Tore Skaar / Se og Hør Vis mer
Publisert

Det er få ting som er like kjedelig som når du kommer til parkeringen og oppdager at bilen din har blitt påført skader. Enda kjedeligere er det når den skyldige er «sporløst» forsvunnet.

Dette fikk komiker og tidligere «Senkveld»-programleder Stian Blipp (31) oppleve etter å ha vært på en familietur til fornøyelsesparken Hunderfossen i Lillehammer.

Skadene på bilen dokumenterte Blipp først på Instagram-story.

«En kid (håper jeg) som har skrapet opp hele bilen med stein. Ingen lapp i ruten eller noe fra foreldre. Kjedelig», skrev Blipp til en video hvor han viste frem ripene.

RIPER: Programlederen ble møtt med dette synet idet familien skulle reise hjem fra Hunderfossen. Foto: Privat / Stian Blipp
RIPER: Programlederen ble møtt med dette synet idet familien skulle reise hjem fra Hunderfossen. Foto: Privat / Stian Blipp Vis mer

- Får ikke gjort så mye

Til Se og Hør utdyper Blipp om hærverket han oppdaget på vei hjem fra fornøyelsesparken.

- Det var noen som ripet opp bilen min mens jeg var på Hunderfossen, forklarer han.

Blipp innrømmer at det er grenser for hva man kan gjøre når den skyldige ikke velger å melde ifra om skadene.

- Det er som når noen kjører borti deg i parkeringshuset og drar av gårde, du får ikke gjort så mye med det, påpeker han.

HJEM TIL JUL: Stian Blipp var å se i den andre sesongen av Netflix-serien «Hjem til jul». Dette sier han om kyssescenene. Video: Rød Løper Vis mer

- En uvitende unge

Blipp har likevel en teori om hva som kan ha skjedd med bilen.

- Jeg velger å tro at det var en uvitende unge som gjorde det mens foreldrene fylte bilen med ting og tang, sier han, og legger til at skadene vil bli behandlet gjennom forsikringsselskapet.

Rune Korsvoll, journalist hos Din Side Motor, forklarer at biler som har fått dype riper står i fare for større reparasjoner.

LAKKERING: Blipp kan stå i fare for å måtte hellakkere bilen dersom ripene har en viss dypbe. Foto: Privat / Stian Blipp
LAKKERING: Blipp kan stå i fare for å måtte hellakkere bilen dersom ripene har en viss dypbe. Foto: Privat / Stian Blipp Vis mer

- Det er avhengig av hvor dype ripene er, for da kan det være snakk om å måtte hellakkere, forteller Korsvoll til Se og Hør.

Korsvoll påpeker imidlertid at det er vanskelig å beregne skadeomfanget ut ifra Blipps bilder av ripene.

«Husfar»

Til tross for skadene på bilen har Blipp en gledesfylt tid i vente. Tidligere i år ble det nemlig kjent at han snart skal bli tobarnsfar.

«Siste nytt fra magen: There is a new Blipp comin!», skrev Blipp på Instagram under et bilde av seg selv og kona Jamina Blipp (31) på selveste nasjonaldagen.

BLITT FORELDRE: Ronny Brede Aase og Tuva Fellman er stolte foreldre, men den første tiden med baby er ikke like rosenrødt som alle skal ha det til, ifølge dem. Video: «Lindmo», NRK Vis mer

Kort tid senere røpet kona kjønnet på babyen i podkasten «BabyBoom», som hun har med venninnen Samantha Skogrand (31). Da kom det frem at det er en liten gutt paret skal bli foreldre til.

Komikeren har tidligere innrømmet overfor Se og Hør at han gleder seg til å bli en «husfar».

- De sier jo at én er én og to er ti og slikt, så jeg er blitt advart. Men jeg velger som alltid å gå for en vrangforestilling og tenke at dette går fint. Tilfeldighetene skal ha det til at det blir litt roligere for meg fremover, så nå gleder jeg meg rett og slett til å bli «husfar», sa han da.

Fra før av har ekteparet datteren Noelle som kom til verden i 2018 - bare noen måneder etter at paret ga hverandre sitt ja.

Datterens ankomst ble en tårevåt og gledelig dag for Blipp.

«Velkommen elskede, nydelige datter. Har aldri i mitt liv vært så stolt. Har aldri vært så imponert over et menneske som da jeg så Jamina kjempe seg gjennom 17 timer med rier. Har aldri vært så glad eller grått så mye. Folkens, JEG HAR BLITT FAR», skrev han på Instagram den gang.

LES OGSÅ: Fra millionformue til null

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer