Filippa Toremo:

Oppdaget graviditet i sjette måned: - Uvirkelig

Åpner seg om sjokknyheten.

GRAVID: Filippa Toremo oppdaget ved en tilfeldighet at hun er gravid. Foto: Skjermdump fra Instagram
GRAVID: Filippa Toremo oppdaget ved en tilfeldighet at hun er gravid. Foto: Skjermdump fra Instagram Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

For noen dager siden kom den svenske influenseren Filippa Toremo (26) med en sjokkavsløring. I en video på Instagram avslørte 26-åringen at hun er gravid i uke 24, noe hun selv aldri hadde trodd.

Toremo fortalte videre at hun over lengre tid har slitt med Irritabel Tarmsyndrom (IBS), som kjennetegnes av vekslende avføringsplager som luftsmerter, flatulens, diaré, forstoppelse og en følelse av ufullstendig tømming, ifølge Helsedirektoratet.

Den nye normalen for 26-åringen hadde nemlig blitt å kjenne mye på både magesmerter og oppblåsthet.

- Magen min kan bli hoven, overfølsom og noen ganger synes jeg det er vanskelig å spise uten at det verker og gjør vondt. De av dere som har IBS kan sikkert relatere til hvor desperat du blir og du tar ulike tester. Endelig fikk jeg svar på hva min bekymring har vært, sa hun i videoen.

- Uvirkelig følelse

- For meg har det aldri vært selvsagt å få barn, og å plutselig finne ut at jeg har et barn i magen og skal føde om fire måneder, er en helt uvirkelig følelse, fortsatte hun.

Toremo la ikke skjul på at hun var usikker på om hun i det hele tatt skulle dele nyheten med følgerne sine, og at hun derfor hadde vært nervøs for å åpne seg om dette.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer