Oppdaget farens død på Wikipedia

«Madness»-vokalisten Graham McPherson fikk sjokk da han sjekket sin egen side.

FORTSATT AKTIV: The Madness slo gjennom på slutten av 1970-tallet. Her opptrer de på avslutningsseremonien til London-OL tidligere i sommer. Foto: All Over Press
FORTSATT AKTIV: The Madness slo gjennom på slutten av 1970-tallet. Her opptrer de på avslutningsseremonien til London-OL tidligere i sommer. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEOGHØR.NO: Graham McPherson (51) er bedre kjent som vokalisten Suggs fra det britiske bandet «Madness».

De står blant annet bak den internasjonale slageren «Our House» og var blant artistene som fikk London til å koke under avslutningsseremonien for sommer-OL tidligere denne måneden.

Men da McPherson slo opp sitt eget navn i det internettbaserte leksikonet Wikipedia, oppdaget han en hittil ukjent tragisk familiehistorie.

Faren hans hadde nemlig vært død i over 35 år, uten at han visste det!

- En dag spurte en kompis om jeg noen gang hadde slått opp mitt eget navn på Wikipedia. Når jeg først gjorde det, fant jeg ut at faren min hadde dødd i 1975, og ble kun 40 år gammel. Denne siden visste mer om livet mitt enn jeg selv, eller hele familien min for den slags skyld, sier han ifølge nettstedet Contactmusic.

Faren hans William skal angivelig ha slitt med avhengighet av narkotika. Han forlot deretter familien da Graham bare var tre år gammel. Senere skal han ha giftet seg på nytt, men fikk ingen flere barn.

- Det som er mest skammelig er at han døde når jeg var 15 år gammel, akkurat da jeg startet opp bandet mitt. Hvis han hadde holdt ut i et par år til, så kanskje den offentlige oppmerksomheten min hadde ledet ham til å ta kontakt, så kunne vi møttes igjen. Tydeligvis var ikke det ment å skje.

Rockestjernen er for tiden aktuell med turneen «Suggs: MY Life Story in words and music», der han bade forteller historier og spiller musikk.
  

Bli fan av Seoghør.no på Facebook her

Sjekk ut våre mobilsider. Send sms med kodeord: SHMOBIL til 2255

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 22555522 eller send sms/mms med kodeord TIPS til 2255.

LES OGSÅ: - Trodde toget var gått


Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer