TROFAST: - Sjekkekunst gjør deg til en bedre og mer trofast fyr, hevder Jakob Løvstad. Her med samboeren Silje. Foto: Santina Crolla
TROFAST: - Sjekkekunst gjør deg til en bedre og mer trofast fyr, hevder Jakob Løvstad. Her med samboeren Silje. Foto: Santina CrollaVis mer

- Opp og fram for faen!

Sjekkekunstneren Jakob avslører alle sine knep i ny bok.

SEHER.NO: Da Jakob Løvstad (29) endelig møtte drømmedama i baren på tampen av kvelden, var det ingen av de nøye utprøvde taktikkene hans som funket. Hun var uoppnåelig, selvsikker og sterk og hadde aldri latt seg plukke opp på byen før.

Da tok den selvutnevnte sjekkekunstneren i bruk sin siste rest av selvsikkerhet og erfaring. Han kastet henne over skulderen og bar henne opp Nordregate. Hun var solgt og han et telefonnummer rikere. I dag er de samboere i Trondheim.

Drittsekkene
Men så fargerikt var ikke livet til dataingeniøren og kampsportproffen for tre år siden. Da ble han kastet ut i singellivet etter en brutt forlovelse, og sto forvirret på sjekkemarkedet uten å skjønne spillets regler.

- Jeg var den best trente fyren i Midt-Norge, og selv om det syntes klarte jeg ikke å dra damer. Jeg var en normalt frustrert fyr som ikke skjønte hvorfor jentene alltid stakk med drittsekkene.

Men hva gjør en idrettsutøver og sivilingeniør når han står foran en utfordring? Han nekter å tape og går systematisk til verks for å løse gåten.

Jakob Løvstad begynte å lese alt han kom over av sjekkeguider og -litteratur. Og skritt for skritt tok han i bruk metodene.

- Jeg er en fighter. Jeg gir ikke opp. Jeg finner det som er galt og så retter jeg på det, sier han.

Sjekking 24/7
- Det var utfordrenede å bli vant til å bare kunne gå bort til noen og starte en samtale. Å flørte på kommando. Det er alltid rart og spennende og ubehagelig. Menn har jo tilnærmingsfrykt. Det er mange frustrerte og desillusjonerte menn der ute som synes kvinner er duster fordi de ikke skjønner seg på dem.

Jakob har samlet all erfaringen han sitter på i sin egen sjekkeguide, "Alfa". Der hevder han at hvis man bare får de rette ferdighetene kan absolutt hvem som helst skape tiltrekning overfor akkurat den man ønsker.

- Du kan få den du vil. Det er håp for alle. Og når du mestrer dette med sjekking og sex får du det generelt bedre og det smitter over på andre deler i livet, sier forfatterdebutanten entusiastisk.

Akademikeren fikk stadig bedre dreis på sjekkinga. Hvor mange damer det ble i løpet av de tre singel-årene vil han ikke ut med.

- Jeg vil ikke oppgi tall. Jeg er gentleman på det. Hvis jeg sier et høyt tall, så får jeg høre at jeg er overfladisk, og sier jeg et lavt tall så får jeg høre at jeg ikke har peiling på det jeg skriver om, sier Jakob. 

Han anslår at en proff sjekkekunstner lykkes i nærmere 80 % av forsøkene.

- Det var en periode hvor jeg tenkte sjekking 24 timer i døgnet. Det ble en integrert del av tankegangen.

Hypnose-sex
Jakob forklarer at han er idealist. Å ta med seg jenter hjem forplikter tenkte han, og dermed begynte han å utvikle sexteknikkene sine også.

Han tok utgangspunkt i tantra og hypnose, og videreutviklet dette til sin egen greie. Nå ønsker han å bringe budskapet videre gjennom bok og coaching.

- 80 prosent av menn aner ikke hva de driver med. Jeg kan forandre en gutts verdenssyn på et helgekurs. Det er ikke meningen at man skal være falsk og overfladisk i sjekkespillet, men finne de teknikkene som ligger nærmest ens egen personlighet. Det er da det blir ærlig og man får den rette.

Jakob er opptatt av alt det positive som kommer av at man tør å flørte med andre.

- Man skal gå ut og dele energi med mennesker man møter, og kunne alt om sex slik at man kan gi jenta en god opplevelse etterpå.

- Jenter er villdyr
Sjekke-coachen påstår at det er en myte at gutter har større seksuell drift enn jenter.

- Jenter er mye mer seksuelle enn gutter. Når du klarer å frigjøre en jentes energi, så er det som en demning som brister. Jenter er egentlig villdyr.

Sivilingeniøren er fascinert av omprogramering av sanseintrykk med hypnose. Han forteller at han kan få helt vanlige kroppsdeler til å bli erogene soner.

- Folk tror det ikke før de får se det, men jeg kan få en jente til å oppnå orgasme ved å ta henne på skulderen, sier han.

Dessuten hevder Jakob at han kan gi en kvinne åtte ulike orgasmer.

- Men kan kjæresten stole på en som har hatt sjekking som hobby i flere år?

- Min påstand er at sjekkekunst gjør deg til en bedre og mer trofast person, sier Jakob.

- Jeg vet at jeg får den jeg vil ha. Dermed blir jeg ikke desperat. Og hun vet at hun er den utvalgte. Jeg stoler på kjæresten min og hun på meg.

Har du et kjendistips? Send det til seher@seher.no! Eller ring vår tipstelefon 93076767!
  
LES OGSÅ: Langer ut mot ny sexlov