GAVE TIL EKTEMANNEN: Sharon valgte å stramme inn sine private deler i gave til ektemannen Ozzy Osbourne.
GAVE TIL EKTEMANNEN: Sharon valgte å stramme inn sine private deler i gave til ektemannen Ozzy Osbourne.Vis mer

Opererte underlivet i gave til ektemannen

- Hvis ikke dette er kjærlighet, så vet ikke jeg, sier Sharon Osbourne.

SEOGHØR.NO:  Sharon Osbourne (61), som er gift med rockelegenden Ozzy Osbourne (65), har utført en rekke plastiske operasjoner for å holde alderen i sjakk, men en av operasjonene var litt mer smertefull og ikke minst uvanlig enn de andre. 61-åringen har nemlig valgt å stramme til sine private deler.

Det er på BBC-programmet «Graham Norton Show» Osbourne kommer snakker ut om sine mange skjønnhetsoperasjoner. På spørsmål om hvilken som var mest smertefull er ikke TV-stjernen i tvil.

- Da jeg strammet inn vaginaen min. Det var utrolig plagsomt. Men Ozzy var fornøyd, forteller Sharon.

RUSPROBLEMER: Rockelegenden har i nesten hele sitt voksne liv slitt med misbruk av narkotika og alkohol. Foto: All Over Press
RUSPROBLEMER: Rockelegenden har i nesten hele sitt voksne liv slitt med misbruk av narkotika og alkohol. Foto: All Over Press Vis mer

På TV-programmet forteller også Sharon om ekteskapsproblemene med rockestjernen Ozzy Osbourne. På et tidspunkt skal paret ha kranglet så heftig at Ozzy forsøkte å kjøre over kona med en bil.

- Han var full, og mente det ikke. Han husker det ikke, sier Sharon.

TV-stjernen forteller at hun nå har tilgitt ektemannen og spøker om underlivsoperasjonen.

- Hvis ikke dette er kjærlighet, så vet ikke jeg, sier hun og ler.

FAMILIE: Paret har sønnen Jack og datteren Kelly sammen.  Foto: FAME FLYNET
FAMILIE: Paret har sønnen Jack og datteren Kelly sammen. Foto: FAME FLYNET Vis mer

Det over 30 år lange ekteskapet gikk i fjor på en smell. Sharon fant ut at Ozzy igjen hadde begynt å drikke alkohol og bruke narkotika. Da vurderte hun skilsmisse.

På «Graham Norton Show» forteller TV-stjernen at det å forlate Ozzy var det vanskligste hun noensinne har gjort. Men forteller at hvis hun hadde blitt værende hadde han bare fortsatt med misbruket.

Sharon flyttet ut av parets felles hjem, men fant kort tid etter tilbake til ektemannen.

- Alt sto og falt på han. Heldigvis gjorde han det han skulle gjøre, holde seg edru og delta i et tolvstegsprogram. Og det er det han gjør. Han sluttet ettersom han innså hva han kom til å miste hvis han fortsatte. Ikke bare meg, men også alt annet. Vi er ett, vi er et team, forteller Sharon.

LES OGSÅ:  - Det er en dødsfelle