Opererte seg ti ganger på én dag!

Realitystjernen innrømmer at hun er avhengig av plastisk kirurgi.

AVSLØRER ALT: Til People forteller 23-åringen Heidi Montag at hun like før jul gjennomgikk hele ti plastiske operasjoner på én dag. Foto: All Over Press
AVSLØRER ALT: Til People forteller 23-åringen Heidi Montag at hun like før jul gjennomgikk hele ti plastiske operasjoner på én dag. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: "The Hills"-stjernen Heidi Montag har bare rukket å fylle 23 år, men har allerede lagt seg under kniven en rekke ganger. Blondinen har blant annet forstørret puppene, fikset på nesen og forstørret leppene.

Til People avslører 23-åringen nå at hun nylig bestemte seg for å legge seg under kniven nok en gang for å gjennomgå halsbrekkende ti plastiske operasjoner på én dag.

- De siste tre årene trodde jeg at jeg var ferdig med det. Men jeg er besatt, og vel så det, forteller hun åpenhjertig.

Den 20. november skal Heidi ha begynt sin nye transformasjon, og realitystjernen skal ha holdt det skjult for familien at hun lot seg operere igjen, skriver magasinet.

I den kommende utgaven av People vil magasinet avsløre hvilke operasjoner 23-åringen har gjennomgått, og hva ektemannen Spencer Pratt synes om resultatet.

I 2008 uttalte Heidi at hun fremdeles ikke var fornøyd med kroppen sin, og at hun vurderte rumpeimplantat.

- Jeg trener så hardt for å holde rumpa fin, men det er vanskelig. Rumpeimplantat er det nye nå, så bare pass deg Kim Kardashian!

Vi belønner gode kjendistips. Tips oss på [email protected], ring vår tipstelefon 93076767 eller send sms/mms med kodeord SEHERTIPS til 1901.

LES OGSÅ: Heidi poserte for Playboy

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer