Opererte puppene før Paradise Hotel

- Det var neppe lurt å operere seg rett før jeg dro, sier Ida Gran.

PROBLEMER I PARADISE: Ida Gran er en av 11 deltakere som er med fra starten når programleder Triana Iglesias åpner dørene til Paradise Hotel på TV3 9. mars. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no
PROBLEMER I PARADISE: Ida Gran er en av 11 deltakere som er med fra starten når programleder Triana Iglesias åpner dørene til Paradise Hotel på TV3 9. mars. Foto: Sølve Hindhamar, Seher.no Vis mer
MEXICO/OSLO (SEHER.NO:) 9. mars starter TV3s nye reality-storsatsing "Paradise Hotel", men for en av deltakerne ble luksuslivet raskt forvandlet til et smertehelvete.

Glamourmodellen Ida Gran (21) valgte nemlig å operere sine silikonbryster for andre gang rett før hun dro til luksusvillaen i Mexico, der innspillingen har foregått. Og kort etter at opptakene var i gang, fikk hun betennelse i begge brystene.

- Jeg hadde planlagt en reoperasjon av silikoninnleggene mine lenge før jeg visste at jeg skulle være med i "Paradise Hotel". Og da jeg visste at jeg skulle være med, tok jeg sjansen på å ikke avbestille avtalen. Det angret jeg på da jeg kom ned i varmen, sier hun til Seher.no.

Betennelsen i sårene rundt puppene som hver har blitt fylt med 400 gram silikon gjorde at Ida ikke kunne bade eller gå like lettkledd som de andre deltakerne.

I tillegg fikk hun problemer med å sove og måtte ha tilsyn av lege på grunn av de store smertene.

- Det føltes som om jeg skulle revne. Heldigvis var det en lege på hotellet, som sørget for at jeg fikk Paracet og andre medisiner. Vi snakket også med leger i Norge, som blant annet ga meg forbud mot å bade.

Ida - som til daglig jobber som resepsjonist i tillegg til å å være glamourmodell - ble også bedt om å holde seg unna alkohol, og legger ikke skjul på at smertene la en demper på oppholdet.

Men hun angrer likevel ikke på at hun takket ja til å bli med i "Paradise Hotel".

- Det var ganske dårlig timing av meg å ta operasjonen før jeg dro, og det ble frustrende å sitte i Mexico og ikke kunne bade. Men det var likevel morsomt å være med.

Smertene - som hun fortsatt ikke er helt kvitt - har imidlertid gjort henne skeptisk til flere silikonoperasjoner.

- Det blir nok veldig lenge til. Nå håper jeg å bli bra igjen til sommeren, slik at jeg kan bade her hjemme i Norge, sier hun til Seher.no.

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no eller ring vår tipstelefon 93076767!

LES OGSÅ: Her er årets "Paradise Hotel"-deltakere