Opererte nesen etter netthets

- Hadde det ikke vært for de negative kommentarene, hadde jeg ikke tenkt på å operere meg.

POPULÆR: Sophie Elise Isachsen er en av Norges mest populære bloggere. Nå nyter hun suksess i TV 2-serien Bloggerne. Foto: Sølve Hindhamar/Se og Hør
POPULÆR: Sophie Elise Isachsen er en av Norges mest populære bloggere. Nå nyter hun suksess i TV 2-serien Bloggerne. Foto: Sølve Hindhamar/Se og Hør Vis mer

SEOGHØR.NO: I søndagens episode av «Bloggerne» snakker Sophie Elise Isachsen (19) ut om hetsen hun får i kommentarfelter og på andre nettsider.

- Når det kommer til negative kommentarer, mobbing og drittslenging: Jeg blir så klart lei meg. Det er ikke sånn at jeg er umenneskelig og klarer å tenkte at kommentarene ikke betyr noen ting, sier hun.

Isachsen forteller i programmet at hun ønsker å operere nesen.

- Jeg hadde aldri fått for meg at jeg har lyst til å operere nesen om det ikke hadde vært for ting folk har sagt.

I etterkant av innspillingen av «Bloggerne», la Sophie Elise seg under kniven, og gjorde som hun ønsket: Nesen ble ny. Hun skrev også på bloggen sin (ekstern lenke, red. anm.) at hun gjerne ville operere seg igjen.

Artikkelen fortsetter under bildet...

Noe konkret er imidlertid ikke planlagt for den populære bloggeren.

- Det er ingen andre prosjekter på gang akkurat nå. Men jeg liker følelsen av noe nytt. Enten det er noe nytt med håret eller en ny tatovering. Vi får se hva som skjer fremover, sier hun til Seoghør.no.

Men det er ikke bare negative kommentarer som strømmer inn for 19-åringen. Isachsen fortalte nylig at hun daglig får beundrerbrev.

- Jeg får alt fra 10-20 beundrerbrev hver dag, på e-mail eller Facebook, sa hun.

«Bloggerne» sendes søndag klokken 20.00 på TV 2 Bliss.

LES OGSÅ: Sophie Elise avslører drømmemannen