Katherine Heigl:

Opererte nakken: - Grusom smerte

Skuespilleren avslører operasjon i nakken.

- GRUSOM SMERTE: Katherine Heigl avslører at hun er operert for voldsomme smerter. Foto: Magnus Sundholm/Action Press/REX/NTB
- GRUSOM SMERTE: Katherine Heigl avslører at hun er operert for voldsomme smerter. Foto: Magnus Sundholm/Action Press/REX/NTB Vis mer
Publisert

«Grey’s Anatomy»-stjerne Katherine Heigl (42) har levd et relativt tilbaketrukket liv fra rampelyset, til tross for at hun har en imponerende CV fra Hollywood.

Hun bor sammen med familien i fjellene i Utah i USA, og er ikke så aktiv på sosiale medier. På Instagram-kontoen sin delte hun denne uken et nokså oppsiktsvekkende innlegg.

Titan-kvinne

Med bilder av seg selv i nakkekrage kan skuespilleren og dyrevernsaktivisten fortelle at hun har gjennomgått en operasjon i nakken.

«Jeg er nå bionisk! To titanium-plater har nå tatt bolig i nakken min, og jeg kan sannsynligvis stå på hodet mitt i flere timer. Ikke har jeg skal forsøke det ennå, men gi meg noen måneder så skal jeg gi dere bakoversveis», skriver hun.

I innlegget har hun også lagt ved et bilde fra sykesenga, hvor man ser et plaster over operasjonssåret i halsen. Et røntgenbilde viser også titaniumplatene som er operert inn mellom halsvirvlene.

«Jeg er så dypt takknemlig for kirurgen og helsepersonellet som reddet meg fra den mest grusomme smerten jeg noensinne har opplevd, og velsignet meg med et nytt, smertefritt liv», skriver hun, før hun roser både legen og sykehuset.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer