Katherine Heigl:

Opererte nakken: - Grusom smerte

Skuespilleren avslører operasjon i nakken.

- GRUSOM SMERTE: Katherine Heigl avslører at hun er operert for voldsomme smerter. Foto: Magnus Sundholm/Action Press/REX/NTB
- GRUSOM SMERTE: Katherine Heigl avslører at hun er operert for voldsomme smerter. Foto: Magnus Sundholm/Action Press/REX/NTB Vis mer
Publisert

«Grey’s Anatomy»-stjerne Katherine Heigl (42) har levd et relativt tilbaketrukket liv fra rampelyset, til tross for at hun har en imponerende CV fra Hollywood.

Hun bor sammen med familien i fjellene i Utah i USA, og er ikke så aktiv på sosiale medier. På Instagram-kontoen sin delte hun denne uken et nokså oppsiktsvekkende innlegg.

Titan-kvinne

Med bilder av seg selv i nakkekrage kan skuespilleren og dyrevernsaktivisten fortelle at hun har gjennomgått en operasjon i nakken.

«Jeg er nå bionisk! To titanium-plater har nå tatt bolig i nakken min, og jeg kan sannsynligvis stå på hodet mitt i flere timer. Ikke har jeg skal forsøke det ennå, men gi meg noen måneder så skal jeg gi dere bakoversveis», skriver hun.

I innlegget har hun også lagt ved et bilde fra sykesenga, hvor man ser et plaster over operasjonssåret i halsen. Et røntgenbilde viser også titaniumplatene som er operert inn mellom halsvirvlene.

«Jeg er så dypt takknemlig for kirurgen og helsepersonellet som reddet meg fra den mest grusomme smerten jeg noensinne har opplevd, og velsignet meg med et nytt, smertefritt liv», skriver hun, før hun roser både legen og sykehuset.

«Å gå inn til operasjon og sykehusopphold er alltid litt skummelt, og dere kunne ikke ha fått meg til å føle meg mer komfortabel eller ivaretatt. Takk, takk, takk», skriver 42-åringen.

ETTER OPERASJONEN: - Det er nesten litt vondt å se på, sier Henrik Ingebrigtsen om videobildene fra rett etter operasjonen. Video: Team Ingebrigtsen / NRK. Vis mer

Heigl har tidligere fortalt følgerne sine at hun har hatt skiveprolaps. Oslo universitetssykehus skriver at å bytte ut støtputene mellom halsvirvlene med titan er en vanlig operasjon for prolaps i nakken.

Det er en operasjon som vanligvis varer i 1-2 timer.

Deler familielivet

I kommentarfeltet får skuespilleren masse støtte fra følgerne sine, og flere drar også «Grey’s Anatomy»-referanser. Flere lurer på om det var fiktive Meredith Grey som utførte operasjonen, og omtaler Heigl som «Izzie Stevens», karakteren hennes i serien.

Heigl har delt flere oppdatering med følgerne sine etter at coronapandemien brøt ut, og særlig hvordan karantenelivet hjemme med ektemannen Josh Kelley og deres tre barn utspiller seg.

Sammen har de barna Nancy Leigh Mi-Eun Kelley (12), Adalaide Marie Hope Kelly (8) og Joshua Bishop Kelley jr. (4).

NY: Tidligere i år ble det kjent at den amerikanske modellen Chrissy Teigen skulle fjerne silikonbrystene sine. Nå viser hun frem resultatet. Vis mer

Paret adopterte sine to første barn fra Sør-Korea, og sitt tredje barn fikk de biologisk.

I et intervju i 2012 avslørte Heigl til E! at hun definitivt ønsket seg flere barn.

«Jeg tror vi har blitt enige om tre, men jeg håper jeg klarer å diskutere meg fram til fire», uttalte hun.

LES OGSÅ: Fansen i sorg etter sjokkdødsfall

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer