- Opererte bryster og ben

Nixon og Davies skal ha benyttet en rolig dag til fikse på utseendet...

STØTTE: Kanskje har de trengt en hånd å holde i? Ryktene skal iallefall ha det til at de to venninnene sammen har foretatt små plastiske operasjoner den siste måneden. Foto: All Over Press
STØTTE: Kanskje har de trengt en hånd å holde i? Ryktene skal iallefall ha det til at de to venninnene sammen har foretatt små plastiske operasjoner den siste måneden. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Sex & Singelliv-stjernen Cynthia Nixon (42) har tidligere bare ledd av ryktene om at hun skal ha lagt seg under kniven i et forsøk på å opprettholde sitt ungdommelige utseende.

Men, i følge New York Post sin sladrespalte "Page Six", sjekket både Nixon og hennes medskuespillerinne, Kristin Davis (43) inn på Roosevelt Hospital i New York tidligere denne måneden for å få utført små kirurgiske inngrep.

- Cynthia foretok en brystforstørrelse, forteller en kilde, som deretter avslører at Kristin fikk fjernet blodårer på bena.

- Begge passet på at de gjore det på den roligste dagen i uken, hevder kilden.

Nixons talsperson har imidleritd benektet ryktene, og insistert på at det ikke foreligger noen sannhet bak påstandene.

Davies' representanter har ikke kommentert anklagelsene.

Cynthia, som har avslørt å ha hatt brystkreft for to år siden, valgte den gangen å holde det hemmelig fordi hun "ikke ønsket paparazzier på sykehuset".

Det gjorde hun kanskje lurt i, for nå synes alles kameralinser å være rettet mot filmstjernens brystparti.

LES OGSÅ: Visste du dette om jentene?

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer