Opererte brystene på grunn av rumpa

- Jeg ville ikke at folk skulle se på meg som tykk.

OPERERTE BRYSTENE: Realitystjernen Coco Austin hevder bakdelen er naturlig, men innrømmer at hun har forstørret brystene. Her er hun sammen med hip-hop ektemannen Ice-T. Foto: All Over Press
OPERERTE BRYSTENE: Realitystjernen Coco Austin hevder bakdelen er naturlig, men innrømmer at hun har forstørret brystene. Her er hun sammen med hip-hop ektemannen Ice-T. Foto: All Over Press Vis mer

SEOGHØR.NO: Den amerikanske realitystjernen Coco Austin (35) har blitt verdensberømt på grunn av sin karakteristiske kroppsfasong.

Spesielt hennes rumpe - som hun ofte legger ut bilder av på sin Twitter-side - har gitt henne over en million fans på nettstedet..

Men nå avslører Coco - som er gift med hip-hop stjernen Ice-T - at hun selv var alt annet enn fornøyd med sin berømte bakdel da hun var yngre.

- På den tiden ble folk med store rumper ansett som tykke. Jeg ville ikke bli sett på som det, så jeg forstørret puppene for å ta oppmerksomheten vekk fra rumpa, sier hun til bladet NW ifølge Daily Mail.

Sammen med ektemannen har Coco gjort suksess med realityshowet «Ice Loves Coco».

Coco - som for tiden har en rolle i et burlesk-show i New York - har flere ganger blitt beskyldt for å ha fått kirurgens hjelp til forme rumpa slik hun ønsker den.

Det har hun imidlertid kategorisk avvist.

Ved hjelp av sin nettside Cocosworld.com har hun blant annet lagt ut flere treningsvideoer med øvelser hun bruker for holde seg i form.

- Slik trener du rumpa for å gjøre den fin og rund, sier hun i en av videoene, og stiller seg på en maskin som simulerer bevegelsene til et surfebrett.

- Alt du trenger er ett minutt på denne, legger hun til i klippet.

LES OGSÅ: Raser etter avslørende bilder av kona