Opererte bort begge brystene

- Det var den ultimate forebyggende måten.

KREFTSYK: Christina Applegate fikk nylig diagnosen brystkreft. Nå har hun gjort som moren, og fjernet begge brystene. Foto: All Over Press
KREFTSYK: Christina Applegate fikk nylig diagnosen brystkreft. Nå har hun gjort som moren, og fjernet begge brystene. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert
SEHER.NO: Forrige uke ble det kjent at Christina Applegate (36) har fått brystkreft.

Nå melder Heatworld.com at Bundy-stjernen fjernet begge brystene etter hun fikk diagnosen.

- Operasjonen var den ultimate forebyggende måten. Legene hennes ville ikke ta sjansen på at kreften kunne spre seg til det andre brystet, til tross for at hun kun har kreft i det ene brystet, sier en talsperson for Applegate.

Og legger til:

- Etter operasjonen minnet Christina seg selv på at moren hennes er det klassiske eksempelet på en svært modig kreftoverlevende.
Christinas mor har hatt brystkreft to ganger, og fjernet begge brystene i 1977.
- Å fjerne brystene anses i dag som den tryggeste måten å hindre alvorlig brystkreftutvikling på. Spesielt hos kvinner med arvelig brystkreft, har Bjørn Naume, som leder brystkreftprogrammet ved Radiumhospitalet, tidligere fortalt Dagsavisen.

Har du et kjendistips? Tips oss på [email protected]!

LES OGSÅ: Finner trøst hos ny mann

Vi bryr oss om ditt personvern

Se og Hør er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer