SNAKKER UT: Travis Barker forteller om sykehusoppholdet i bloggen sin. Foto: Skjermdump
SNAKKER UT: Travis Barker forteller om sykehusoppholdet i bloggen sin. Foto: SkjermdumpVis mer

Operert syv ganger!

Travis Barker snakker ut om ulykken for første gang.

SEHER.NO: For første gang siden den dramatiske flyulykken som kostet fire andre livet, snakker Travis Barker (32) ut fra sykesengen.

"Jeg vil takke alle som har hjulpet til med å håndtere situasjonen. Jeg er målløs, og vil for alltid være takknemlig for all støtten vi har fått, og som er gitt til Cris og Che sine familier. Det beviser bare hvor mange liv de har påvirket", skriver Barker på sin MySpace-side.

Hans assistent Chris Baker (29) og hans livvakt Charles Still (29) mistet begge livet i ulykken. Kun Barker og Adam "DJ AM" Goldstein (35) overlevde.

Men det har vært en lang vei tilbake for den tidligere Blink 182-trommisen. På mandag skal han han opereres for syvende gang!

"Som legene sa i starten vil det bli en lang rehabiliteringsfase. På mandag venter min syvende operasjon. I dag klarte jeg endelig å bevege alle fingrene på høyrehånden. Alt jeg klarer å gjøre, er veldig stort. Jeg gjør absolutt ALT jeg kan for at jeg kan leke med barna mine igjen".

Både Barker og Goldstein ble kraftig forbrent i ulykken, og Barker forteller videre at DJ AM har vært en stor inspirasjon for ham de siste dagene.

"Jeg traff AM her om dagen. Å treffe ham etter at han ble utskrevet var en inspirasjon. Jeg så hvilken fantastisk jobb legene har gjort med ham, og hvor bra han har det. Jeg er så glad for at han har det bra, og vi er begge glade og veldig takknemlig for å være i live".

Har du et kjendistips? Tips oss på seher@seher.no

LES OGSÅ: Ulykken førte dem sammen igjen