Operert i fire timer

Nå håper Jennifer Lopez å bli gravid.

HEMMELIG OPERASJON: Nå kan mamma-drømmen gå i oppfyllelse. Foto: All Over Press
HEMMELIG OPERASJON: Nå kan mamma-drømmen gå i oppfyllelse. Foto: All Over Press Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Mamma-drømmer!


Jennifer Lopez (36) ble i all hemmelighet operert da det ble konstatert at en av hennes eggledere var blokkert. Divaen håper nå at operasjonen vil kunne gjøre det enklere for henne å bli gravid.


TIL FORSIDEN: Nye par, utroskap og eksklusive bilder!


Da hun holdt takketale etter å ha fått pris på Women In Film Crystal Awards - uttalte Jennifer at hun ønsket seg barn.


- Vi har prøvd i månedsvis, uten hell. Jeg er ikke gravid, men det går alltid hardnakkede rykter. De har alltid vært feil, sa Jennifer til en fullsatt sal.


Nå kan løsningen være funnet!


- Det var en kikkehullsoperasjon som ble utført rett ved siden av navlen hennes. Legene ville se om egglederne eller andre organer ikke fungerte, forteller en kilde til National Enquirer.


Operasjonen, som fant sted ved Cedars-Sinai Medical Center i Los Angeles, varte i fire timer. Under inngrepet ble stjernens eggledere injisert med kontrastvæske. Det var da legen oppdaget blokkeringen, som heldigvis åpnet seg under trykket fra væsken.


Jennifer har lenge drømt om å bli mamma. Ektemannen Marc Anthony (37) har tre barn fra før, men snart kan det bli flere. Ifølge kilden avisen har snakket med, blir popstjernen nå behandlet med en sterk fertilitetsmedisin som skal stimulere eggproduksjonen.


- Nå handler det bare om å elske til rett tidspunkt, hvile, spise riktig, mosjonere lett og ikke stresse.

Vi bryr oss om ditt personvern

seher er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer